Valmistusohje

800 g kirjolohifileetä
2 limeä
2 sitruunaa
2 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
1 rkl rypsiöljyä

Laita kala uunivuokaan tai uunipellille leivinpaperin päälle. Poista tarvittaessa vielä ruodot. Valmista marinadi. Purista yhden limen mehu. Sekoita kulhossa limen mehu, soijakastike, hunaja ja öljy. Valele marinadi kalan pintaan. Leikkaa loput limet ja sitruunat ohuiksi viipaleiksi. Laita suurin osa viipaleista kalojen päälle ja säästä muutama viipale koristeluun. Anna kalan maustua 15 minuuttia. Paista alaa uunissa noin 20 minuuttia. Koristele ennen tarjoilua muutamilla tuoreilla sitrusviipaleilla.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 419 kcal/annos
  • C-vitamiini 10.1 mg
  • Rauta 1.2 mg
  • Kalsium 274.2 mg
  • Natrium 545.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 3.6 g
  • Sokerit 8.7 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.2 g
  • Proteiini 35 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 4 g
  • Rasva 25.5 g

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*