Täytetyt bagelit
		https://www.martat.fi/wp-content/uploads/2016/10/kinkkubagelitnettiversio.jpg
		
		Täytetyt bagelit
- 
				
					Avainsanat:
				
														
- Arjen helpot
- Junnukokki
- Välipalat
Valmistusohje
2 annosta
2 bagelia tai pehmeää vesirinkeliä
tuorejuustoa tai margariinia
2 salaatinlehteä
2 viipaletta kalkkuna- tai kinkkuleikettä
2 viipaletta tomaattia
tuoretta tilliä tai muuta mausteyrttiä
1. Halkaise vesirinkelit ja voitele tuorejuustolla tai margariinilla.
2. Täytä bagelit salaatilla, leikkeleellä ja tomaatilla.
3. Hienonna yrtit.
4. Ripottele päällimmäiseksi yrttisilppua ja paina toinen puoli päälle.
Vinkki: Voit valmistaa bageleita itse, katso ohje täältä.
Voit paahtaa halkaistut bagelit leivänpaahtimessa ennen täyttämistä.
Testattu Marttakeittiössä
Hiilijalanjälki / annos
							0.39							kg CO2 ekv
						
					Ravintosisältö / annos
- Energia 192 kcal
- Rasva 7.1 g
- Rasvahapot tyydyttyneet 3.5 g
- Proteiini 5.2 g
- Hiilihydraatti erotuksena 27.7 g
- Sokerit 2.3 g
- Kuitu, kokonais- 1.6 g
- Natrium 278.1 mg
- Kalsium 31.6 mg
- Rauta 0.6 mg
- C-vitamiini 4.5 mg
Pääraaka-aineet
- 
								10 gTilli, tuore
- 
								30 gTomaatti
- 
								16 gLeikkelemakkara, vähäsuolainen, rasvaa 3,5 %
- 
								10 gLehtisalaatti, ruukkusalaatti, lollo rosso
- 
								2 rklTuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou
- 
								2 keskikokoinen annos (55.0 g)Vesirinkeli