Valmistusohje

2 annosta

2 bagelia tai pehmeää vesirinkeliä
tuorejuustoa tai margariinia
2 salaatinlehteä
2 viipaletta kalkkuna- tai kinkkuleikettä
2 viipaletta tomaattia
tuoretta tilliä tai muuta mausteyrttiä

1. Halkaise vesirinkelit ja voitele tuorejuustolla tai margariinilla.
2. Täytä bagelit salaatilla, leikkeleellä ja tomaatilla.
3. Hienonna yrtit.
4. Ripottele päällimmäiseksi yrttisilppua ja paina toinen puoli päälle.

Vinkki! Voit valmistaa bageleita itse, katso ohje täältä.
Voit paahtaa halkaistut bagelit leivänpaahtimessa ennen täyttämistä.

Ainesosat

  • 2 keskikokoinen annos (55.0 g)
    Vesirinkeli
  • 2 rkl
    Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou
  • 10 g
    Lehtisalaatti, ruukkusalaatti, lollo rosso
  • 16 g
    Leikkelemakkara, vähäsuolainen, rasvaa 3,5 %
  • 30 g
    Tomaatti
  • 10 g
    Tilli, tuore

Reseptin ravintosisältö

Energia 192 kcal/annos
  • C-vitamiini 4.5 mg
  • Rauta 0.6 mg
  • Kalsium 31.6 mg
  • Natrium 278.1 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.6 g
  • Sokerit 2.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 27.7 g
  • Proteiini 5.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 3.5 g
  • Rasva 7.1 g
Jaa sivu