Valmistusohje

4 tomaattia
2 ps mozzarellaa
½ ruukkua basilikaa
8 maalaisleivänpaloja
4 rkl pestokastiketta
oliiviöljyä
mustapippuria

  1. Viipaloi tomaatti ja mozzarella ohuiksi viipaleiksi.
  2. Irrota basilikanlehdet ruukustaan.
  3. Paahda maalaisleivänpalat paahtimessa ja levitä sen jälkeen leiville pestoa.
  4. Asettele tomaatti- ja mozzarellaviipaleet sekä basilikanlehdet vuorotellen leiville.
  5. Valuta päälle oliiviöljyä ja rouhi mustapippuria.Tarjoile heti.
    Vinkki! Voit myös valmistaa itse pestokastiketta.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 234 kcal/annos
  • C-vitamiini 6.4 mg
  • Rauta 1.3 mg
  • Kalsium 194.1 mg
  • Natrium 291.9 mg
  • Kuitu, kokonais- 1.4 g
  • Sokerit 1.3 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 18.1 g
  • Proteiini 9.2 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 5.5 g
  • Rasva 14.7 g
Jaa sivu