Valmistusohje

½ keräsalaattia
1 pussi (200 g) pakasteherneitä
½ kurkkua
2 dl viinirypäleitä
10 cm pala purjoa
½ dl karkeaa tillisilppua
10 vihreää oliivia viipaleina

  1. Ota herneet sulamaan.
  2. Suikaloi salaatti.
  3. Pese kurkku ja viinirypäleet ja halkaise ja huuhtele purjo.
  4. Puolita kurkku pitkittäin ja viipaloi puolikuun muotoisiksi paloiksi.
  5. Halkaise purjo, huuhtele ja leikkaa suikaleiksi.
  6. Hienonna tillinoksat silpuksi.
  7. Viipaloi tai halkaise oliivit.
  8. Yhdistä salaattiainekset keskenään ja sekoita kastike salaattiin tai tarjoa se erikseen.

Katso myös salaatille sopiva Italian ihana -kastike.

Ainesosat

  • 200 g
    Herne
  • 2 dl
    Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma
  • 200 g
    Kurkku
  • 50 g
    Purjosipuli
  • 3 rkl
    Tilli, tuore
  • 10 kpl
    Oliivi, keskiarvo, kivetön, öljyssä, vihreä/musta
  • 1/2 kpl
    Jäävuorisalaatti, rapea, amerikansalaatti

Reseptin ravintosisältö

Energia 96 kcal/annos
  • Rasva 2.6 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 0.4 g
  • Proteiini 4.2 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17.6 g
  • Sokerit 9.8 g
  • Kuitu, kokonais- 4 g
  • Natrium 259.2 mg
  • Kalsium 78.4 mg
  • Rauta 1.8 mg
  • C-vitamiini 23.8 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*

Jaa sivu