Valmistusohje

8 viipaletta hyvää leipää
4 rkl rypsiöljyä
1 annos herne-minttutahnaa
kylmäsavulohta tai fetajuustoa
herneenversoja
mustapippuria

  1. Viipaloi leipä ja laita viipaleet uunipellille.
  2. Sivele leipien pintaan rypsiöljyä. Paahda leipiä XXX-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Levitä leipien päälle herne-minttutahnaa.
  4. Asettele leivälle kylmäsavulohiviipale tai murustele päälle fetajuustoa.
  5. Laita päälle reilusti herneenversoja.
  6. Ripottele leiville mustapippuria.

VINKKI: Lue lisää miten voit kasvattaa itse versoja.

Reseptin ravintosisältö ja hiilijalanjälki

Energia 252 kcal/annos
  • Rasva 16.5 g
  • Rasvahapot tyydyttyneet 1.7 g
  • Proteiini 9.8 g
  • Hiilihydraatti erotuksena 17.9 g
  • Sokerit 4.7 g
  • Kuitu, kokonais- 3.4 g
  • Natrium 161.8 mg
  • Kalsium 59.7 mg
  • Rauta 2.5 mg
  • C-vitamiini 7.6 mg

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*