Ruokailoa ikävuosiin verkkoluento 12.9.2022 klo 18-19 EEVI

  Tule mukaan Eevi-Hyviä eväitä seniorille hankkeen ravitsemusverkkoluennolle. Luentoja järjestetään kolme erilaista ja tämä on luento sarjan ensimmäinen luento. Luennolla käymme läpi  ikääntyneen ruokavalion erityspiirteitä ja suosituksia. Saat vinkit ruokavalion laadun parantamiseen ja hyvän ravitsemustilan ylläpitoon. Ikääntyessä on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista. Energiankulutus pienenee iän myötä, mutta ravintoaineita tarvitaan jopa aikaisempaa enemmän. Ravitsemustilalla ja ravinnonsaannilla

Ruokailoa ikävuosiin verkkoluento 11.5.2022 klo 18-19 EEVI

  Tule mukaan Eevi-Hyviä eväitä seniorille hankkeen ravitsemusverkkoluennolle. Luentoja järjestetään kolme erilaista ja tämä on luento sarjan ensimmäinen luento. Luennolla käymme läpi  ikääntyneen ruokavalion erityspiirteitä ja suosituksia. Saat vinkit ruokavalion laadun parantamiseen ja hyvän ravitsemustilan ylläpitoon. Ikääntyessä on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista. Energiankulutus pienenee iän myötä, mutta ravintoaineita tarvitaan jopa aikaisempaa enemmän. Ravitsemustilalla ja ravinnonsaannilla

Arjen valinnat–sydänmerkki verkkoluento 2.5.2022 klo 18-19 EEVI

  Tule mukaan Eevi-Hyviä eväitä seniorille hankkeen ravitsemusverkkoluennolle. Luentoja järjestetään kolme erilaista ja tämä on luentosarjan kolmas luento. Luennolla käymme läpi erilaisia haasteita ruokailutottumuksissa. Tutustumme järkeviin arjen valintoihin Sydänmerkki-kriteerien ja –tuotteiden avulla. Luennolla saat vinkkejä ruokavalion laadun parantamiseen. Erilaiset tekijät voivat aiheuttaa haasteita ruokailutottumuksissa. Sydänmerkki-tuotteet helpottavat tekemään järkevämpiä valintoja arjessa. Rasvan laatuun sekä suolan saantiin

Ruuasta hyvää mieltä verkkoluento 25.4.2022 klo 18-19 EEVI

Tule mukaan Eevi-Hyviä eväitä seniorille hankkeen ravitsemusverkkoluennolle. Luentoja järjestetään kolme erilaista ja tämä on luento sarjan toinen luento. Luennolla käymme läpi ravinnon ja syömisen vaikutuksia mielentilaan sekä hyvinvointiin. Luennolla opit tunnistamaan oman ruokapersoonasi ja saat vinkkejä, miten ruoka vaikuttaa muistiin ja vireystilaan. Ravinnolla on suuri vaikutus mielialaan, ja siksi siihen onkin tärkeä kiinnittää huomiota. Osa

Ruokailoa ikävuosiin verkkoluento 11.4.2022 klo 18-19 EEVI

  Tule mukaan Eevi-Hyviä eväitä seniorille hankkeen ravitsemusverkkoluennolle. Luentoja järjestetään kolme erilaista ja tämä on luento sarjan ensimmäinen luento. Luennolla käymme läpi  ikääntyneen ruokavalion erityspiirteitä ja suosituksia. Saat vinkit ruokavalion laadun parantamiseen ja hyvän ravitsemustilan ylläpitoon. Ikääntyessä on tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista. Energiankulutus pienenee iän myötä, mutta ravintoaineita tarvitaan jopa aikaisempaa enemmän. Ravitsemustilalla ja ravinnonsaannilla

Peruutettu, Martan makukoulu ketjukoulutus 28.4.2022 klo 17-20 MIKKELI

Rohkaistu mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Ketjukoulutuksessa tutustutaan erilaisiin ruokakulttuureihin ja tapoihin käyttää mausteita: pirteitä pippureita, tulisia chilejä, lempeitä yrttejä ja kiinnostavia maustesekoituksia. Löydetään perinteisiä ja yllättäviäkin makupareja!  Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan. Ketjukoulutus on maksuton kahdelle yhdistyksen osallistujalle. Tervetuloa mukaan! ketjukoulutus järjestetään 28.4.2022 klo 17.00–20.00 Koulutus järjestetään  Marttakeskus, Hallituskatu

Martan makukoulu ketjukoulutus 28.4.2022 klo 17-20 KUOPIO

Rohkaistu mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Ketjukoulutuksessa tutustutaan erilaisiin ruokakulttuureihin ja tapoihin käyttää mausteita: pirteitä pippureita, tulisia chilejä, lempeitä yrttejä ja kiinnostavia maustesekoituksia. Löydetään perinteisiä ja yllättäviäkin makupareja!  Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan. Ketjukoulutus on maksuton kahdelle yhdistyksen osallistujalle. Tervetuloa mukaan! ketjukoulutus järjestetään 28.4.2022 klo 17.00–20.00 Koulutus järjestetään  Marttala, Haapaniemenkatu

Peruutettu Martan makukoulu ketjukoulutus 27.4.2022 klo 17-20 JUVA

Rohkaistu mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Ketjukoulutuksessa tutustutaan erilaisiin ruokakulttuureihin ja tapoihin käyttää mausteita: pirteitä pippureita, tulisia chilejä, lempeitä yrttejä ja kiinnostavia maustesekoituksia. Löydetään perinteisiä ja yllättäviäkin makupareja!  Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan. Ketjukoulutus on maksuton kahdelle yhdistyksen osallistujalle. Tervetuloa mukaan! ketjukoulutus järjestetään 27.4.2022 klo 17.00–20.00 Koulutuspaikka selviää myöhemmin Lisätietoja

Peruutettu Martan makukoulu ketjukoulutus 27.4.2022 klo 17-20 VARKAUS

Rohkaistu mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Ketjukoulutuksessa tutustutaan erilaisiin ruokakulttuureihin ja tapoihin käyttää mausteita: pirteitä pippureita, tulisia chilejä, lempeitä yrttejä ja kiinnostavia maustesekoituksia. Löydetään perinteisiä ja yllättäviäkin makupareja!  Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan. Ketjukoulutus on maksuton kahdelle yhdistyksen osallistujalle. Tervetuloa mukaan! ketjukoulutus järjestetään 27.4.2022 klo 17.00–20.00 Koulutus järjestetään  Yhdistystalo Warikko

Peruutettu, Martan makukoulu ketjukoulutus 26.4.2022 klo 17-20 IISALMI

Rohkaistu mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Ketjukoulutuksessa tutustutaan erilaisiin ruokakulttuureihin ja tapoihin käyttää mausteita: pirteitä pippureita, tulisia chilejä, lempeitä yrttejä ja kiinnostavia maustesekoituksia. Löydetään perinteisiä ja yllättäviäkin makupareja!  Koulutuksen jälkeen osaat opettaa taitosi eteenpäin ja järjestää aiheesta marttaillan. Ketjukoulutus on maksuton kahdelle yhdistyksen osallistujalle. Tervetuloa mukaan! ketjukoulutus järjestetään 26.4.2022 klo 17.00–20.00 Koulutus järjestetään Ahjolan kerhohuoneella,