|

|

Uudenmaan Marttojen vuosikokous

Uudenmaan Marttojen vuosikokous järjestettiin 12.9.2020 Satakuntatalolla Helsingissä. Poikkeuksellisesti osallistujamäärää oli rajoitettu, joten osallistujia kokouksessa oli 42, joista kokousedustajia oli 38. Uusien sääntöjen mahdollistamaa toisen yhdistyksen edustamista oli kuitenkin mukavasti käytetty hyödyksi. Täten monet yhdistykset, jotka eivät päässeet paikalle, saivat kuitenkin äänensä kuuluviin.

Uusi hallitus

Uudenmaan Marttojen hallituksen puheenjohtajana jatkaa Sanna Tiainen Erkkilä. Piirin hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle uusina jäseninä Elina Sydänmaanlakka (ProMartat), Pirjo Korpela (Pornaisten Martat) ja Vuokko Hirvikoski (AurinkoMartat) sekä jatkokaudelle Liisa Eerola (Töölön Martat).

Vapaaehtoisten kiittäminen

Vuosikokouksessa muistettiin marttojen pronssisella ansiomerkilla Martta Hannelea Vartiokylän Martoista. Hannele on toiminut täydet kaudet Uudenmaan Marttojen hallituksen jäsenenä ja viimeisimmät kaudet myös varapuheenjohtajana.

Lisäksi kokouksessa julkistettiin Uudenmaan Marttojen vuoden vapaaehtoismartat: Ruokamartoista Marjukka Mikkola, Puutarhamartoista Soili Korhonen, Kässämartoista Sari Varilo, Kansainvälistä martoista Marketta Keituri, Mediamartoista Maiju Kainulainen ja Vertaismartoista Mallu Mannila.

Esitykset

Ennen varsinaisen vuosikokouksen alkua nähtiin Anu Harkin esitys ”ilmastonmuutoksen syyt ja seurakset”. Tämä esitys kuvattiin, ja on katsottavissa tämän sivun lisäksi myös YouTube-kanavalla, jonne voit siirtyä tästä.

Vuosikokouksen esitykset