Parhaat sieniruoat -PERUTTU

Sienistä on moneksi! Kurssilla tutustutaan ruokasienien monipuoliseen käyttöön keittiössä ja valmistetaan ateriakokonaisuus useita sienilajeja, kulloisenkin päivän sienisaalista, hyödyntäen. Saat samalla hyviä säilöntävinkkejä. Ihastu metsiemme aarteisiin! Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään keskiviikkona 14.9.2022 klo 17.00–20.30. – UUSI AJANKOHTA 19.10. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.  Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).  Kokkaamme

Portugalin makuja -verkkoruokakurssi

Sijaintinsa ansiosta erilaiset kala- ja äyriäisruoat ovat portugalilaisen ruoan keskiössä. Etenkin turska, eli bacalhau, sekä sardiinit ovat kalaruokien kulmakiviä. Portugalilaiset suosivat tuoreita raaka-aineita ja heidän aromikas oliiviöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Kurssilla valmistetaan muun muassa caldeirada kalapataa sekä tietenkin pastéis de nata kermaleivoksia. Kurssilla käytetään kanamunia ja kalaa. Ohjeet voi tehdä gluteenittomana ja maidottomana. Verkkoruokakurssi