Kesän pikkukokit – TÄYNNÄ!

Koululaisten kokkikurssilla opetellaan keittiötyöskentelyä, ruoanvalmistamisesta siivoukseen. Kurssin aikana kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi. Kurssi on suunnattu 7-14 vuotiaille lapsille. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään ma 29.7. – to 1.8. klo 10 – 13.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa. Kurssin hinta on 120 €, marttajäsenille 110 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).

Kesäkuun pikkukokit- TÄYNNÄ!

Koululaisten kokkikurssilla opetellaan keittiötyöskentelyä ruoanvalmistamisesta siivoukseen. Kurssin aikana kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi. Kurssi on suunnattu 7-14 vuotiaille lapsille. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään ma 3.6. – to 6.6. klo 10 – 13.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa. Kurssin hinta on 120 €, marttajäsenille 110 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).

Kesäkuun pikkukokit – TÄYNNÄ!

Koululaisten kokkikurssilla opetellaan keittiötyöskentelyä ruoanvalmistamisesta siivoukseen. Kurssin aikana kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi. Kurssi on suunnattu 7-14 vuotiaille lapsille. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään ma 10.6. – to 13.6. klo 10 – 13.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa. Kurssin hinta on 120 €, marttajäsenille 110 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).

Ässäkokki-kurssi lapsille Lohjalla, TÄYNNÄ

Suur-Seudun Osuukauppa SSO järjestää yhdessä Uudenmaan Marttojen kanssa Ässäkokki-kurssin kesälomalla 6.8. Lohjan Muijalassa. Maksuton kurssi on suunnattu 8-12-vuotiaille lapsille. Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan. Kokkaamisen ohessa kurssilla keskustellaan terveellisestä ruoasta,

Georgialaisen ruoan kurssi – TÄYNNÄ

Sanonta kuuluu, että georgialaiset elävät syödäkseen. Täyteläisessä ruoassa käytetään runsaasti kasviksia, mausteita, yrttejä, juustoa ja pähkinöitä. Kurssikerran aikana valmistetaan mm. lobio-muhennosta, badrijani-rullia ja hatsapuri-leipää. Tule kokemaan, oppimaan ja ihastumaan georgialaiseen keittiöön. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään torstaina 29.8.2019 klo 17–20.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 €

ARKIRUOKAKURSSI: Lisää kalaruokaa arkeen – TÄYNNÄ

Kalaruoat ovat maistuvia, terveellisiä ja nopeita valmistaa. Tällä kurssilla käytämme monipuolisesti erilaisia kaloja ja kalavalmisteita, kuten tuoretta kotimaista kalaa, säilykkeitä ja pakastekalaa. Luvassa runsaasti herkullisia ruokia, joilla saat kalan osaksi arkiruokavaliota! Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään maanantaina 9.9.2019 klo 17–20.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 €

Kokataan yhdessä kasvisruokaa- TÄYNNÄ

Lasten ja aikuisten yhteisellä ruuanlaittokurssilla valmistetaan herkullinen kasvisruoka-ateria alkupaloista jälkiruokaan ja nautitaan ne lopuksi yhdessä. Tietoa ruokakurssista • Kurssi järjestetään launtaina 28.9.2019 klo 10 – 13.30. • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. • Kurssin hinta on 70 € / aikuinen+lapsi -pari, marttajäsenille 60 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun). • Kokkaamme herkullisen

Lähi-idän brunssi

Lähi-idän monipuolinen ruokakulttuuri on saanut vaikutteita niin Euroopasta, Afrikasta kuin Aasiasta. Oliiviöljy, sitruuna, kikherneet, värikkäät kasvikset, paksut jogurttikastikkeet, tuoreet yrtit sekä intialaiset mausteet ovat ominaisia raaka-aineita Lähi-idän keittiössä. Kurssilla valmistetaan mm. baba ghanoush -munakoisotahnaa, tabbouleh-bulgursalaattia ja shakshukaa, makeita jälkiruokia unohtamatta. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään lauantaina 23.11.2019 klo 10.00 – 13.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa

Slaavien keittiössä- TÄYNNÄ

Kurssilla valmistamme perinteisiä herkkuja eri slaavikeittiöistä. Keskeisinä raaka-aineina ovat muun muassa kala, sienet, tattari, hapankaali ja -kurkku sekä smetana.  Ruokalistalta löytyy esimerkiksi runsas venäläinen zakuska-alkupalapöytä, valkovenäläiset draniki-perunaletut ja puolalaiset pierogi-taikinanyytit. Jälkiruoan kyytipoikana nautitaan tietenkin vahvaa mustaa teetä. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään keskiviikkona 11.12.2019 klo 17.00–20.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. Kurssin hinta

Parhaat sieniruoat TÄYNNÄ

Sienistä on moneksi! Kurssilla tutustutaan ruokasienien monipuolisuuteen ja valmistetaan ateriakokonaisuus useita sienilajeja hyödyntäen. Saat samalla hyviä säilöntävinkkejä. Ihastu metsiemme aarteisiin! Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään tiistaina 17.9.2019 klo 17 – 20.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun). Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja