UUTUUS Suussa sulavaa suklaasta -verkkoruokakurssi

Sijaintinsa ansiosta erilaiset kala- ja äyriäisruoat ovat portugalilaisen ruoan keskiössä. Etenkin turska, eli bacalhau, sekä sardiinit ovat kalaruokien kulmakiviä. Portugalilaiset suosivat tuoreita raaka-aineita ja heidän aromikas oliiviöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Kurssilla valmistetaan muun muassa caldeirada kalapataa sekä tietenkin pastéis de nata kermaleivoksia. Kurssilla käytetään kanamunia ja kalaa. Ohjeet voi tehdä gluteenittomana ja maidottomana. Verkkoruokakurssi

Kokataan yhdessä kasvisruokaa – TÄYNNÄ

Lasten ja aikuisten yhteisellä ruuanlaittokurssilla valmistetaan herkullinen kasvisruoka-ateria alkupaloista jälkiruokaan ja nautitaan ne lopuksi yhdessä. Valmistamme muun muassa taco-burgereita, kasvislasagnea ja porkkanapiirakkaa. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään lauantaina 28.5.2022 klo 10.00–13.30.  Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.  Kurssin hinta on 80 €/ aikuinen+lapsi -pari, marttajäsenille 70 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun). Kirjoita lapsen ikä ilmoittautuessasi lisätietoja

Portugalin makuja -verkkoruokakurssi – PERUTTU

Sijaintinsa ansiosta erilaiset kala- ja äyriäisruoat ovat portugalilaisen ruoan keskiössä. Etenkin turska, eli bacalhau, sekä sardiinit ovat kalaruokien kulmakiviä. Portugalilaiset suosivat tuoreita raaka-aineita ja heidän aromikas oliiviöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Kurssilla valmistetaan muun muassa caldeirada kalapataa sekä tietenkin pastéis de nata kermaleivoksia. Kurssilla käytetään kanamunia ja kalaa. Ohjeet voi tehdä gluteenittomana ja maidottomana. Verkkoruokakurssi