Karjalaiset piiraat – TÄYNNÄ

Tule ihastumaan Karjalan rikkaaseen piirakkaperinteeseen! Kurssilla tehdään mm. suussa sulavia karjalanpiirakoita ohra- ja riisitäytteillä, lanttusupikkaita ja marjarönttösiä. Tutuiksi tulevat myös ilomantsilaiset vatruskat, mahalleen makkuajat sekä tapuntaiset. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään 16.01.2019 klo 17.00 – 20.30. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa. Kurssin hinta on 40 €, marttajäsenille 30 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).

Chileläinen illallinen – TÄYNNÄ

Chilen kalatoreille on vaikea vetää vertoja – onhan maalla lähes 4300 kilometriä pitkä rantaviiva! Monien kala- ja äyriäislajien lisäksi myös avokado, sitruuna, maissi, kurpitsa ja tuoreet yrtit ovat ominaisia raaka-aineita chileläisessä keittiössä.Kurssilla valmistetaan herkullisia ruokalajeja muun muassa merenelävistä, kuten paila marina -keittoa, katkarapu-juustoempanadoja sekä lohicevicheä. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään 24.4.2019 klo 17.00–20.30 Kurssi pidetään Helsingin

Hurmaava Thaimaa – TÄYNNÄ

Thai-ateriassa yhdistyvät monet maut, värit, erilaiset raaka-aineet sekä ruokien erilainen koostumus. Makeat, suolaiset, kirpeät, voimakkaat ja tuliset maut kohtaavat toisensa sulassa sovussa. Ruoka rakentuu kasviksista, joita täydentävät kala ja äyriäiset sekä lihat. Tärkeitä mausteita ovat mm. kala- ja osterikastikkeet, currytahnat, korianteri, valkosipuli, inkivääri, chilit, kookos ja lime. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään 14.2.2019 klo 17–20.30. Kurssi