Espanjalainen illallinen – TÄYNNÄ

Auringon alla kypsyneet tomaatit, oliiviöljy, aromaattinen savupaprikamauste, ilmakuivattu kinkku, manchego-juusto, simpukat ja muut merenelävät. Espanjalainen keittiö on täynnä täyteläisiä makuja ja ihastuttavia ruokia! Tällä kurssilla tulevat tutuiksi espanjalaiset klassikkoruuat, kuten paella, papas arrugadas eli ryppyperunat mojo rojo -kastikkeen kanssa sekä crema catalana -jälkiruoka. Bienvenidos! Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään torstaina 4.5.2023 klo 17.00–20.30. Kurssi pidetään Helsingin

Kalankäsittelyn jatkokurssi: hauen fileointi

Hauki on edullinen, ekologinen ja hyvänmakuinen valinta lautaselle, mutta miten ihmeessä hauesta saisi poistettua ne kuuluisat y-ruodot? Tällä kalankäsittelyn jatkokurssilla opitaan fileoimaan hauki täysin ruodottomaksi ja valmistamaan siitä monia herkullisia ruokia. Valmistamme kurssilla muun muassa sisilialaista kalapataa, haukitikkareita ja thaimaalaisia haukipyöryköitä. Tietoa ruokakurssista Kurssi järjestetään torstaina 23.2.2023 klo 17.00–21.00. Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3