Indonesialaisia makuja
Maailman suurimpana saarivaltiona Indonesia on saanut vaikutteita ruokakulttuuriinsa Aasian maista, Lähi-idästä ja Polynesiasta. Ruoan kulmakiviä ovat riisi, kookosmaito ja mausteet kuten kurkuma, inkivääri ja galangal. Ruoka on usein tulista ja mausteista: chilitahna sambal onkin Indonesiasta tuttu. Kurssilla valmistetaan mm. paistettua riisiä nasi goreng ja gado-gado salaattia.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään keskiviikkona 10.11.2021 klo 17.00–20.30.
 - Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
 - Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
 - Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
 - Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
 

Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
 - Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
 - Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa 1.6.2021.
 - Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
 
Muuta huomioitavaa
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
 - Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
 
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
 - Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
 - Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
 - Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
 - Siirry maksamaan.