Ruokakursseilla viihdytään ja opitaan

Kaikille suunnatut Uudenmaan Marttojen kokkikurssit tarjoavat osallistujille uusien taitojen ja tietojen oppimista. Ruokakursseilla työskennellään rennossa ilmapiirissä pareittain tai ryhmissä. Kurssista riippuen on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, erilaisia ruoanvalmistustapoja, kuin makkaran valmistustakin. Ruoanlaitto on hauskaa yhdessäoloa ja palkitsevaa tekemistä. Meidän kokkauskursseille ovat kaikki tervetulleita!

”Todella hyödyllinen ja hyvin suunniteltu kurssi. Tunnelma oli tosi kiva ja kaikki ruoat onnistuivat ja olivat maukkaita. Reseptit pääsevät kotikäyttöön saman tien. Osallistun jatkossakin vastaavalle kurssille.”

Tervetuloa kurssille

Tutustu kevään 2019 kurssiohjelmaan. Tarkemmat kurssitiedot ja ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta.

Kursseillamme koetaan onnistumisen iloja yhdessä tehden. Ruokaohjeet saat itsellesi, jotta ruokia voi valmistaa myös myöhemmin kotona. Ruokakurssi kestää teemasta riippuen 3,5 – 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan monipuolinen ateria.

Marttajäsenet saavat kursseista 10 euron alennuksen. Ilmoittautuminen kevään kursseille aukeaa 15.11. ensin marttajäsenille ja -yhdistyksille. Muiden on mahdollista ilmoittautua 1.12. alkaen.

Kurssien yleiset ehdot

  • Kurssimaksu on varausmaksu, jota ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estuu meistä riippumattomista syistä.

  • Mikäli et pääse osallistumaan kurssille ja ilmoitat siitä kurssin vetäjälle viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua, voimme siirtää sinut toiselle kurssille vastaavalle tai samanhintaiselle kurssille. Kun kurssin alkuun on alle kuukausi, voit pyytää toista henkilöä osallistumaan kurssille puolestasi.

  • Mikäli kurssi perutaan osallistujamäärän jäädessä alle minimimäärän (8 henkilöä) tai muusta äkillisestä syystä, kurssimaksut palautetaan ilmoittautuneille.

  • Avoimien ruokakurssien alaikäraja on 13 vuotta. Ikäraja ei koske lapsille suunnattuja kursseja, kuten pikkukokki- tai kokataan yhdessä-kursseja.

Jaa sivu