Ruokakursseilla viihdytään ja opitaan

Kaikille suunnatut Uudenmaan Marttojen kokkikurssit tarjoavat osallistujille uusien taitojen ja tietojen oppimista. Opetuskeittiöllämme Helsingin Kampissa järjestettävillä kursseilla työskennellään pienryhmissä. Verkkoruokakurssilla osallistuja pääsee puolestaan kokkailemaan omasta kotikeittiöstä käsin, mutta kuitenkin muiden kanssa yhdessä tehden. Kurssista riippuen on mahdollista oppia niin kalan käsittelyä, juurileivän valmistusta, kakkutekniikoita tai lähteä vaikka makumatkalle eri ruokakulttuureihin.

Ruoanlaitto on hauskaa yhdessäoloa ja palkitsevaa tekemistä. Meidän kokkauskursseille ovat kaikki tervetulleita!

”Todella hyödyllinen ja hyvin suunniteltu kurssi. Tunnelma oli tosi kiva ja kaikki ruoat onnistuivat ja olivat maukkaita. Reseptit pääsevät kotikäyttöön saman tien. Osallistun jatkossakin vastaavalle kurssille.”

Tervetuloa kurssille

Tutustu kevään 2023 kurssiohjelmaan. Kevään kursseille ilmoittautuminen avautuu marttajäsenille ja -yhdistyksille 15.11. ja muille 1.12.2022. Tarkemmat kurssitiedot ja ilmoittautumiset tapahtumakalenterin kautta.

Kursseillamme koetaan onnistumisen iloja yhdessä tehden. Ruokaohjeet saat itsellesi, jotta ruokia voi valmistaa myös myöhemmin kotona. Ruokakurssi kestää teemasta riippuen 3,5 – 4 tuntia, minkä aikana valmistetaan ja nautitaan monipuolinen ateria.

Marttajäsenet saavat kursseista 10 euron alennuksen.

Tilojen esteettömyys

  • Tiloistamme löytyy invahissi ja inva-wc.
  • Tiloissamme on kynnyksiä, joten tila ei ole täysin esteetön.
  • Liikunta- tai toimintarajoitteissilla asiakkailla voi olla mukanaan avustaja, eikä hän maksa erikseen osallistumisestaan. Mahdollisesta avustajasta tulee ilmoittaa kurssin ohjaajalle etukäteen.