Ladataan Tapahtumat

Kasvisten fermentointi – KORVAAVA KURSSI

Hapattaminen on huippu juttu! Hapattaminen on edullinen säilöntätapa, jossa myös raaka-aineiden ravintoarvo säilyy hyvänä. Kurssilla tutustutaan hapattamisen saloihin ja jokainen pääsee valmistamaan oman hapankaalin kotiin vietäväksi. Myös kimchin ja jogurtin valmistus tulevat tutuiksi.

HUOM! Tämä kurssi on siirtynyt keväältä. Kurssille ei voi enää ilmoittautua.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään keskiviikkona 5.8.2020 klo: 17.00 – 20.30.
  • Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
  • Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.

Kurssille ilmoittautuminen

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
  • Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.11. ja muille 1.12.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
  • Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.

Muuta huomioitavaa

Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.

Lisätietoja

katri.pellikka@martat.fi

Näin ostat paikan kurssille

  • Valitse Lisää osallistuja.
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
  • Siirry maksamaan.
Aloitusaika
05.08. klo 17:00
Lopetusaika
05.08. klo 20:30
Paikka
Lapinlahdenkatu 3 A 00180 Helsinki
Tapahtuman tyyppi
, , , , , , ,

Tutustu laajaan kurssivalikoimaamme ja tule mukaan!

Jaa sivu