Portugalin makuja
Sijaintinsa ansiosta erilaiset kala- ja äyriäisruoat ovat portugalilaisen ruoan keskiössä. Etenkin turska, eli bacalhau, sekä sardiinit ovat kalaruokien kulmakiviä. Portugalilaiset suosivat tuoreita raaka-aineita ja heidän aromikas oliiviöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Kurssilla valmistetaan mm. caldeirada kalapataa, caldo verde keittoa ja pastéis de nata kermaleivoksia.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään torstaina 3.3.2022 klo 17.00–20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A.
- Kurssin hinta on 60 €, marttajäsenille 50 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.
- Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä.
- Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa marttajäsenille 15.11. ja muille 1.12.2021
- Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
Muuta huomioitavaa
- Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
- Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
- Valitse Lisää osallistuja.
- Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille.
- Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
- Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja.
- Siirry maksamaan.