Takaisin tapahtumalistaukseen

Portugalin makuja

Sijaintinsa ansiosta erilaiset kala- ja äyriäisruoat ovat portugalilaisen ruoan keskiössä. Etenkin turska, eli bacalhau, sekä sardiinit ovat kalaruokien kulmakiviä. Portugalilaiset suosivat tuoreita raaka-aineita ja heidän aromikas oliiviöljy on tärkeä osa ruoanvalmistusta. Kurssilla valmistetaan mm. caldeirada kalapataa, caldo verde keittoa ja pastéis de nata kermaleivoksia.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään torstaina 9.9.2021 klo 17.00–20.30. 
  • Kurssi pidetään HelsingiKampissa, osoitteessa Lapinlahdenkatu 3 A. 
  • Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun). 
  • Kokkaamme herkullisen ateriakokonaisuuden ja kurssilaiset saavat ruokaohjeet kotiin vietäväksi. 
  • Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä. 

Kurssille ilmoittautuminen 

  • Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla lippu kurssille.  
  • Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä. 
  • Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa 1.6.2021.
  • Kurssi-ilmoittautuminen sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.  

Muuta huomioitavaa 

  • Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä. 
  • Voit ottaa halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi. 

Lisätietoja 

linda.hannonen@martat.fi 

Näin ostat paikan kurssille  

  • Valitse Lisää osallistuja.  
  • Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille. Jos et ole marttajäsen, valitse hinta ei-marttajäsenille. 
  • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat. 
  • Jos haluat ostaa samalla kertaa useamman paikan, valitse alhaalta Lisää osallistuja. 
  • Siirry maksamaan.