Georgialaisen ruoan kurssi – TÄYNNÄ
Sanonta kuuluu, että georgialaiset elävät syödäkseen. Täyteläisessä ruoassa käytetään runsaasti kasviksia, mausteita, yrttejä, juustoa ja pähkinöitä. Kurssikerran aikana valmistetaan mm. lobio-muhennosta, badrijani-rullia ja hatsapuri-leipää. Tule kokemaan, oppimaan ja ihastumaan gruusialaiseen keittiöön.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään 13.5.2019 klo 17–20.30.
- Kurssi pidetään Helsingin Kampissa, Uudenmaan Marttojen tiloissa.
- Kurssin hinta on 50 €, marttajäsenille 40 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Ilmoittautuminen kurssille sulkeutuu kaksi arkipäivää ennen kurssia.
- Muistathan, että kurssimme täyttyvät nopeasti.
- Kurssien yleiset ehdot löytyvät täältä.
Muuta huomioitavaa
Ota kurssille mukaan sisäkengät, esiliinan saat käyttöösi paikan päältä.
Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
Näin ostat paikan kurssille
Kurssille ilmoittaudut ostamalla lipun, mikä tarkoittaa paikkaa kurssilla. Jos olet marttajäsen, valitse hinta marttajäsenille ja merkitse määrä-kohtaan, montako paikkaa ostat kurssille. Jos et ole marttajäsen, osta hinta ei marttajäsenille -lipun. Lisää ostoskoriin ja siirry täyttämään tietosi.
Hinta
50