Ajankohtaista Marttojen ja Rikosseuraamuslaitoksen yhteistyöstä

 

Martat ovat viime vuosien aikana kehittäneet toimintaansa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Marttojen toiminta Rikosseuraamuslaitoksessa -mallinnuksen avulla on jatkossa mahdollista kohdentaa vielä aiempaa paremmin tavoitteiltaan, kestoltaan ja sisällöiltään erilaista toimintaa eri asiakkaille. Mallinnuksessa on huomioitu GLM:n (Good Lives Model) osa-alueet.

Koronatilanne on suurelta osin pysäyttänyt Marttojen toiminnan Rikosseuraamuslaitoksen yksiköissä. Rise on ilmoittanut purkavansa rajoituksia laitoksissa kesän aikana asteittain ja harkitusti. Toivomme, että pääsemme pian taas aloittamaan pienryhmätoiminnan.

Loppukeväästä ja alkukesällä olemme muutamien Risen yksiköiden (esim. Turku, Ylitornio, Vanaja) kanssa pilotoineet etäohjauksen avulla järjestettäviä kursseja. Etäohjauksena (Skype) on toteutettu sekä luentoja että ruokakursseja. Suuri kiitos näistä Lounais-Suomen, Lapin ja Etelä-Hämeen Martoille! Kannustammekin kaikkia piirejä rohkeasti kokeilemaan uudenlaisia työskentelytapoja.

Lue Rikosseuraamuslaitoksen ja Marttojen tiedote 3.6.2020

Tutustu Marttojen ja Rikosseuraamuslaitoksen yhteistyön mallinnukseen

Jätä kommentti

Miten onnistuit? Tuunasitko reseptiä oman maun mukaan? Kerro oma versiosi reseptistäsi!

*