|

|

Martat SuomiAreenalla Porissa 16.-20.7.

Marttaliitto ja Lounais-Suomen Martat kuuluvat ja näkyvät Porin SuomiAreenalla 16.-20.7.2018. Katso alta ohjelmamme.

Torilla tavataan – koko viikon ajan!

Martat ovat mukana koko viikon SuomiAreenalla. Tule tekemään kestävän kehityksen sitoumus ja hakemaan itsellesi leipäjuuri teltallemme Kansalaistorille. Lounais-Suomen Marttojen vohvelikioski on tuttuun tapaan Valtakadun ja Antinkadun kulmassa.

#Pystyn 2018 torivartti

Torivartissa martat opettavat nuorille arjen taitoja. Tule kannustamaan osallistujia pääsihteeri Marianne Heikkilän johdolla!

Martat sisustivat asunnon asuntomessuille

Ota Porinvierailulla ohjelmaasi myös Asuntomessut. Lounais-Suomen Martat ovat sisustaneet kolme palveluasuntoa Rock My Business -bränditoimiston kumppanina. Voit tutustua vaikka Tyyne-martan kotiin.

Torstai 19.7. klo 16: Kestävä kulutus – kenen vastuulla?

Mistä voi tietää, onko ruoka tai vaate vastuullisesti tuotettu? Miten kuluttaja osaa tehdä viisaita valintoja? Visailuhenkisessä ohjelmassa tuottajien, kaupan, kuluttajien, tutkijoiden ja päättäjien edustajat vastaavat konkreettisiin kysymyksiin. Tule kuuntelemaan keskustelutilaisuutta SuomiAreenan Puuvilla-lavalle (Kauppakeskus Puuvilla, Siltapuistokatu 14, Pori) torstaina 19.7. klo 16.00–17.00. Keskustelu on nähtävissä myös MTV:n Katsomossa.

Mukana mm. Marttaliiton puheenjohtaja, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen, Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen ja maanviljelijä Juuso Joona. Juontajana toimii pääsihteeri Marianne Heikkilä.

Seuraa aihetta ja osallistu keskusteluun myös somessa #kenenvastuulla! Yhteistyössä mukana Joutsenmerkki, Pro Luomu, Kehys ry ja Suomen Tekstiili ja Muoti ry.

Lisätietoja myös tapahtuman Facebook-sivulla