|

|

Marttaliiton hallitus valitsi varapuheenjohtajat kaudelle 2020–21

Marttaliiton hallitus valitsi keskuudestaan varapuheenjohtajiksi kaudelle 2020–21 Jenny Salmelan Joensuusta ja Anu Talkan Lappeenrannasta.

Agrologi (AMK), datanomi Jenny Salmela jatkaa tehtävässään, sillä hän on toiminut hallituksen jäsenenä vuodesta 2016 ja varapuheenjohtajana vuodesta 2018 alkaen.

– Vuodet järjestössä antavat minulle perspektiiviä entiseen ja tulevaan järjestön toimintaan. Elämänhistoriani vuoksi minulle läheisiä ovat niin kaupunkien kuin myös maaseudunkin martat. Ammatillisen asiantuntijuutensa ja vahvan jäsenistönsä ansiosta Martat pysyvät vahvasti yhteiskunnan aallonharjalla, uskoo Jenny Salmela.

KTM, FM Anu Talka on toiminut Marttaliiton hallituksen jäsenenä vuodesta 2018 alkaen, mutta tehtävä varapuheenjohtajana on hänelle uusi.

– Uusi luottamustoimi Marttaliiton varapuheenjohtajana on suuri kunnia ja luottamuksen osoitus. Katson järjestöä hieman ulkopuolisin silmin, koska en ole omassa yhdistyksessä aktiivinen, ja samalla sen kokemuksen läpi, jota olen saanut järjestöhistorian tutkijana. Näen koko järjestötoiminnan ja marttailun olevan uuden edessä, koska koko yhteiskuntamme on ilmastonmuutoksen, digitalisaation ja Suomen väestönkehityksen myötä vedenjakajalla. Nyt pitää tehdä tulevaisuusloikka, jotta marttailu jatkuu elinvoimaisena. Se edellyttää muuttumista, mutta myös olennaisen säilyttämistä, Anu Talka linjaa.

Lisätietoja