|

|

Mikä neuvoksi, kun Vappu lähestyy, mutta ylioppilaslakissa on tahroja?

Vappu lähestyy, mutta ylioppilaslakissa on tahroja. Katso miten Marttaliiton kotitalousasiantuntija neuvoo Veikkauksen Annista lakin huollossa.

Löydät videon MartatTV:stä täältä.

STM tukee vuosittain Veikkauksen tuotoilla Marttaliiton arjen taitojen neuvontaa.

Alueellisten marttapiirien kotitalousasiantuntijat pitävät työpajanuorille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, maahanmuuttajille ja heidän perheilleen sekä vangeille ja yhdyskuntaseuraamusasiakkaille vuosittain noin 900 Arki sujuvaksi -kurssia. Opettelemme yhdessä ruoanvalmistusta, kodinhoitoa ja raha-asioita. Otamme huomioon kestävän kehityksen ja ympäristön. Kurssit tukevat sosiaalisten suhteiden kehittymistä ja ryhmässä toimimisen taitoja ja luovat arkeen liittyviä onnistumisen kokemuksia. Maahanmuuttajat oppivat samalla arjen suomen kielen sanastoa. Lue lisää Arki sujuvaksi -sivulta.


Lapsiperheiden arjen tukeminen -toiminnan tavoitteena on tukea pikkulapsiperheiden arkea ja vahvistaa hyvinvointia kotitalousneuvonnalla. Tuemme vauvaperheiden arkea järjestämällä eri puolilla Suomea kotitalouskursseja ja -luentoja vanhemmille ja antamalla henkilökohtaista neuvontaa perheiden kotona. Tutustu toimintaamme Lapsiperheiden arjen tukeminen -sivulta.