|

ARVONTA – Ateljee Lumimetsän Onnellinen-tarjotin ja kortteja

Äitienpäiväviikonlopun kunniaksi järjestän arvonnan! Palkintona on ihanat Ateljee Lumimetsän Onnellinen-tarjotin ja kolme korttia.

Onnellinen-tarjottimessa on akvarellimaalaus elämäänsä tyytyväisestä kissasta. Tarjotin on tehty Suomessa suomalaisesta koivusta. Tarjottimen pinnassa on kestävää melamiinia. Tarjoitin ei ole konepestävä.

Hanna Posio kertoi, että tarjottimen inspiraationa on ollut hänen oman kissan pentukuva. Maaseudulle kissa kuuluu olennaisena osana. Hanna jatkoi, että onnellisuus tulee tyytyväisyydestä siihen, missä on ja elää, on löytänyt paikkansa ja asettunut tyytyväisenä juurilleen.

Ateljee Lumimetsän painotuotteiden aiheet kumpuavat Hannan kotiseudulta, oman karjatilan elämästä ja lappilaisesta puhtaasta luonnosta Posiolta. Tuotevalikoimaan kuuluvien tuotteiden kuvitukset ovat Hannan piirroksia, grafiikkaa, valokuvia ja maalauksia. Tuotannossa yhdistyvät perinteiset taidetekniikat ja digitaalisuus.

Tutustu Hanna Posioon ja Ateljee Lumimetsään tästä KLIK.

Kuulumisia kysyessäni Hanna kertoi kevättalven olleen taidetyössä suunnittelun aikaa Maaninkavaaran lumisten tykkylumipuiden ja hankien keskellä, mistä yrityksen nimikin tulee. Hannalle talvi on parasta luovuuden aikaa. Talvella Hanna on vetänyt kuvataidekurssia. Kurssin vetäminen on ollut Hannasta ihanaa, sillä hän tykkää puhua taiteesta ja tekniikoista – vaikka yöt ja päivät läpeensä! Antoisaa oli ollut nähdä, kuinka kurssilaiset olivat löytäneet oman ilmaisunsa ja kehittyneet siinä. Syksyllä kuvataidekurssi jatkuu Posion kansalaisopistossa. Tämän lisäksi on suunnitteilla myös muita lyhyempiä kursseja.

Ateljee Lumimetsän verkkokauppa on tarkoitus avata kesäksi ja suunnitteilla on myös Ateljee Lumimetsän käyntikohde. Syksyllä Ateljee Lumimetsän tuotteita löytyy useilta kädentaitomessuilta, kuten esimerkiksi Tampereelta. Hanna kertoi, että messuilla käynti ja kurssit tuovat mukavaa vaihtelua omassa työhuoneessa työskentelyn vastapainoksi.


ARVONTA

Pääset arvontaan klikkaamalla tästä KLIK!

Onnea arvontaan!