|

ARVONTA – Liput Kätevä & Tekevä -messuille Lahteen

Olen saanut arvottavaksi Kätevä & Tekevä 2018 -messulippuja! Kätevä & Tekevä -messut ovat 3. – 4.11.2018 Lahden Messukeskuksessa.

Perheiden suosimassa tapahtumassa kädentaitajat ja harrastajat voivat hankkia käsitehtyjä tuotteita, harrastuksiin materiaaleja ja tarvikkeita sekä ihania joulu- ja isänpäivälahjoja.

Tapahtumassa on kolmen hallin täydeltä nähtävää ja koettavaa! Onni elää käsityössä -lavalta löytyy uusimmat ideat ja intoa omaan tekemiseen. Kätevä & Tekevä -ohjelmalavalla nähdään mm. Koulutuskeskus Salpauksen näytös sekä kuullaan kiinnostavia haastatteluita ja puheenvuoroja. Tapahtuman uutuus on Itä-Hämeen Marttojen arjen kädentaitoihin keskittyvä Arjen mestarista arjen sankariksi -lava. Lisäksi tapahtumassa juhlitaan Nenäpäivän etkoja.

Tapahtuman juontavat taiteilija-toimittaja Anu Pensola ja draamapedagogi Lasse Kantola.

Tutustu Kätevä & Tekevä 2018 -messun ohjelmaan.

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

Arvon kaksi lippua kaikkien heidän kanssa, jotka kommentoivat tämän päivityksen kommenttikenttään tai bloggerissa blogini tähän samaiseen päivitykseen tai lähettävät minulle viestin sähköpostilla (ruusuunelmiajavillasukkia). Sama arvonta on siis myös bloggerissa blogissani.

Arvonta päättyy 21.10.2018 klo 21.00. Voittaja ilmoitetaan sekä tässä päivityksessä että bloggerissa blogini samaisessa päivityksessä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 30.10.2018 klo 21.00 mennessä, liput arvotaan uudelleen. Tietoturvasyistä en halua teidän jättävän kommenttiin sähköpostiosoitetta, joten kurkkaa tätä päivitystä arvonnan päätyttyä ja mikäli voitto osuu kohdallesi, ota minuun yhteyttä pikin miten sähköpostilla ruusuunelmiajavillasukkia.

Onnea arvontaan ja kiitos että viihdyt blogini parissa ♥

Ps. Arvon instagramissa erikseen kaksi lippua. Löydät blogini IG-tilin nimellä @ruusu_unelmia.