| |

Helppoakin helpommat ja herkulliset wienerit – ja wienerpostauksen making of

WIENERIT

Tarvikkeet

paketti torttutaikinalevyjä (yhdestä levystä tulee kaksi paksumpaa tai kolme ohuempaa wieneriä)
1 kananmuna
raesokeria (vinkki: kokeile värillistä raesokeria)
paistonkestävää marmeladia

Valmistus

1. Ota torttutaikinalevyt sulamaan huoneen lämpöön. Itse laitan uunipellille leivinpaperin, minkä päälle levittelen torttutaikinalevyt sulamaan.

2. Kauli levyä sen verran, että levystä saa leikattua kaksi tai kolme neliön muotoista palaa. Laita palat uunipellille leivinpaperin päälle. Yhdelle pellille sopii 9 wieneriä. Kotiraatini peukuttaa ohuempia noita wienereitä.

3. Voitele neliöt kananmunalla.

4. Ripottele reunoille raesokeria.

5. Laita keskelle nokare marmeladia.

6. Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Ihanan helppoja tehdä! Ja herkullisia!

Making of 😀

Ja tässä marttablogini wienerpostauksen making of, kuten elokuvien lopuissa joskus epäonnistuneita otoksia näytetään:

Tekaisin wienereitä vieraille. Tehdessäni sanoin ääneen, että onko raesokerissa tosiaan näin isoja muruja. En maistanut. Olisi kannattanut. Vaikka rasian kyljessä luki raesokeri, oli siinä karkeaa merisuolaa! Ei mene martallakaan aina kuin Strömsössä ;D

Jätä kommentti

*

Jaa sivu