|

Juhlavuosi iloisesti käyntiin – juhlimme yhdessä!

Olipa ilta! Jotenkin oli omissa juhlissa hieman nolo on, kun samalla seurusteli ja selasi Facebookia, Instagramia ja Twitteriä. En vain malttanut olla iloitsematta kaikista niistä ihanista tilannekuvista mitä vastaan tuli kun haki hashtagilla #maailmansuurinmarttailta ja #världensstörstamarthakväll.

Kuvista näkyi se, mitä itse pidän marttailussa kaikista hienoimpana. Iloa, yhdessäoloa, kekseliäisyyttä, mahtavan näköisiä herkkuja ja tilaa vielä uusille tuttavuuksille. Se lämpö joka huokuu jokaisesta kuvasta on koskettavaa. Panostus näihin juhliin, ihan ympäri koko Suomen maan, kertoo myös siitä, miten tärkeänä martat pitävät yhdessäoloa.

Hauskaa on myös huomata miten kiinnostuneita meidän toiminnasta ovat muut, lukuisiin juttuihin olen saanut osallistua, vielä enemmän on tullut vastaan muiden antamia haastatteluja. Jos ja kun olit mukana jutussa jossa kerrotaan Maailman suurimmasta marttaillasta, olisin hyvin kiitollinen jos laittaisit siitä minulle viestiä, ihan vaikka kommenttikenttään! Kiitos jo etukäteen!

Och samma på svenska – om du stöter på en artikel som handlar om Världens största marthakväll, skulle jag bli innerligt glad om du kunde dela med dig av informationen. Det kan du göra till exempel genom att lämna en länk i kommentarsfältet – varmt tack på förhand!

Tässä ainakin pari juttua:

Iltalehden juttu ”Kymmenen parasta niksiä”

Maikkarin kevennys Kirkkonummelta