|

Mikä kone sinulta kodissasi puuttuu?

Olen ollut koko syysloman risusavotassa. Että minä pidän sellaisesta ”kunnon työstä”. Siis sellaisesta rosoisesta, likaisesta ja raskaasta työstä. Lisäksi pidän todella paljon elävästä tulesta ja kokoista, joten ihan lempipuuhaa. Voin kertoa että tänään ovat lihakset kipeänä.

Siitä ei nyt sen enempää pitänyt puhua. Piti puhua kodinkoneista ja muista koneista. Viime viikolla tuli taas puhetta siitä, että meidän kodissamme ei ole mikroa. Siis mikroaaltouunia. Olemme olleet ilman jo yli kymmenen vuotta. Ensin jätimme sen muuton vuoksi pois ihan ulkoasuaiheista johtuen, mutta huomasimme nopeasti ettemme tarvitse sitä. Ruokakin maistuu niin paljon paremmalta kun sen lämmittää joko uunissa tai paistinpannulla. Ei edes lasten myötä olla sitä kaivattu.

Toinen niin sanotusti tavallinen kapistus joka meiltä puuttuu on kahvinkeitin. Olemme samaiset reilut kymmenen vuotta menneet pressopannulla ja mutteripannulla. Tämä tosin on johtanut myös siihen että olen todella huono keittämään kahvia esimerkiksi työpaikalla, en yksinkertaisesti osaa.