| |

Luumu-talkkunarahka karpalohillolla

Vaikka luumurahka maistuu erityisesti näin joulun aikaan, voi sitä syödä läpi vuoden. Makupotkua luumu-talkkunarahkareseptini saa karpalohillosta ja talkkunajauhoista.

Sain testattavaksi Taivalkosken Myllyn herkkutalkkunajauhoja. Herkkutalkkunajauhojen hienon rakenteen vuoksi se soveltuu sellaisenaan oivallisesti rahkan, jugurtin ja viilin sekaan. Herkkutalkkunajauhojen ainesosat ovat kaura, ohra, ruis ja merisuola. Kaikki viljat ovat täysjyvää. Paahdettu kuorellinen kaura sisältää beetaglukaania 2,8 %.

Luumu-talkkunarahkareseptini löytyy klikkaamalla tästä KLIK.

Iloista joulun odotusta <3

Kommentit (1)

  1. Tämä on todella hyvää, kiitos Tarja ihanasta reseptistä. Ensi vuonna tarkoitus muuttaa vähän alkuperäistä reseptiä ja tehdä pursottimella karpaloraita luumurahkan pinnalle spiraalina väriä antamaan.

Jätä kommentti

*

Jaa sivu