| |

Sinihomejuusto-broileripiirakka

Sain testattavakseni Korpelan Myllyn vehnälesettä. Vehnälese on vehnän jyvän uloin kerros (lesekerros). Lesekerros sisältää eniten kuitua sekä ravinto- ja suoja-aineita. Vehnäleseen kuitupitoisuus on korkea (37,5 %). Voit käyttää jogurteissa ja viileissä, leivonnassa, puuroissa sekä ruuanlaitossa.

Korpelan Mylly on vuonna 1991 perustettu perheyritys. Aluksi myllyn tuotteita markkinoitiin toreilla, messuilla ja lähimmissä päivittäistavarakaupoissa ja vuodesta 1995 mylly alkoi toimittamaan tuotteitaan maan suurimpiin keskusliikeketjuihin. Korpelan Myllyn tuotteet ovat lisäaineettomia, runsaskuituisia ja lähellä tuotettuja.

Sovelsin Korpelan Myllyn Homejuustopiirakan ohjetta ja tein sinihomejuusto-broileripiirakan päärynätwistillä. Reseptin löydät klikkaamalla tästä KLIK.

Ihanaa isänpäiväviikonloppua!

Tervetuloa seuraamaan blogiani myös facebookissa Ruusu-unelmia ja -villasukkia sekä instagramissa (ruusu_unelmia).

Jätä kommentti

*

Jaa sivu