|

Villasukka-arvonta ja Marttojen 120-juhlavuoden villasukkailuja

Hiihtoloma alkoi perjantaina – jes! Kaiken touhuilun ohessa olen neulonut ja sain eilen valmiiksi villasukat. Olen innostunut neulomaan näitä piirakkasukkia (Novitan ohje). Neuloin ensimmäiset piirakkasukkani viime vuoden puolella marraskuussa. Pääset tuolloin tekemääni piirakkasukka-päivitykseeni klikkaamalla tästä KLIK.

.

Päätin arpoa nämä neulomani sukat. Sukat ovat naisten kokoa ja neulottu Novitan Seitsemän veljestä -langasta.

Arvonnan säännöt

Arpoja voit saada kolmella tavalla:

1. Olemalla lukijani tai kirjautumalla lukijaksi täällä.

2. Tykkäämällä blogini facebook-sivusta (Ruusu-unelmia ja villasukkia) ja kirjoittamalla kommentin villasukka-arvontapäivitykseen. Facebook-sivulleni pääset klikkaamalla tästä KLIK.

3. Seuraamalla blogiani Instagramissa ja kirjoittamalla kommentin villasukka-arvonta kuvaan. Instagramiin pääset tästä KLIK.

Sinulla on siis mahdollisuus saada jopa kolme arpaa!

Arvonta alkaa NYT ja päättyy sunnuntaina 10.3.2019 klo 18.00, minkä jälkeen arvon onnellisen voittajan.
Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Vaikka marttailu ei totta tosiaankaan ole pelkkää villasukkien neulomista, ovat myös villasukat Martoille tärkeä juttu tänä vuonna.

Martan juhlasukka Kuva: Marttaliitto, Martat.fi

Martat ja Novita järjestivät villasukkien suunnittelukilpailun 120 vuotta täyttävän marttajärjestön kunniaksi. Kilpailuun lähetettävässä sukassa tuli näkyä viitteitä perinteeseen, joka on tuotu tähän päivään. Voittajasukan, Martan juhlasukat, on suunnitellut 27-vuotias jyväskyläläinen Salla Hiltunen.

Klikkaamalla tästä –KLIK – löydät Martan juhlasukkaohjeen.


Vuorelan Martat ovat neuloneet nämä ihanat villasukat Sukat äidille-kampanjaan. Kuva: Tarja

Tänä vuonna 120 vuotta täyttävän Marttaliiton ja 100 vuotta täyttävän Kätilöliiton yhteisessä Sukat äidille -kampanjassa lahjoitetaan kaikille ensimmäistä kertaa äideiksi tuleville villasukat. Sukat voi myös tehdä omalle äidille, mummolle tai muulle itselle tärkeälle äidille. Kampanjaan voi osallistua tekemällä sukkia eri tekniikoilla tai lahjoittamalla lankoja neulojille.

Lisää kampanjasta voit lukea klikkaamalla tästä – KLIK.