Takaisin tapahtumalistaukseen

Avoin ruokakurssi Marttala, Lahti – Karjalanpiirakkapaja

Miten menikään piirakoiden rypytys ja paisto? Pulikalla pyöritellään kakkarat piirakan pohjaksi, täytetään puurolla ja sitten rypytetään. Kerromme myös miten pastakonetta voi hyödyntää piirakan pohjien valmistamisessa. Lopuksi saamme uunituoreita maistiaisia munavoin kera ja käärimme reseptit kotiin viemiseksi.

  • Tietoa kurssista
  • Kurssi järjestetään tiistaina 2.12.2025 klo 17–20 Marttalassa, Laaksokatu 1 Lahti.
  • Kurssin hinta on 28 €. Ilmoittautuminen kurssille aukeaa 1.8.2025 ja sulkeutuu 26.11.2025.
  • Ota kurssille mukaan oma essu jos löytyy ja sisäkengät, tossut tai villasukat. Marttala on kengätön.
  • Lisätietoja
    kati.koskela@martat.fi
  • Näin ilmoittaudut kurssille
    • Valitse Lisää osallistuja.
    • Jos olet marttajäsen, valitse marttajäsen. Jos et ole marttajäsen, valitse ei-marttajäsen.
    • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat. Kurssilla valmistettavat piirakat ovat laktoosittomia, mutta eivät gluteenittomia.
    • Paina Maksa.

Yhteistyössä

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietojesi luovutuksen Opintokeskus Siviksen osallistujarekisteriin. Rekisterin tietosuojaselosteeseen pääset tutustumaan täällä: https://www.opintokeskussivis.fi/osallistuja-ja-opintorekisterin-tietosuojaseloste/

Lippuja saatavilla: