Takaisin tapahtumalistaukseen

Karjalanpiirakkakurssi, Marttakeskus Hämeenlinna

Miten menikään piirakoiden rypytys ja paisto? Pulikalla pyöritellään kakkarat piirakan pohjaksi, täytetään puurolla ja sitten rypytetään. Kurssilla valmistetaan karjalanpiirakoita ja jokainen saa viedä omat luomuksensa kotiin maisteltavaksi. Kurssin rahoittaa Karjalan Kulttuurirahasto.

Tietoa ruokakurssista

  • Kurssi järjestetään ma 11.12. klo 17–20 Marttakeskus Hämeenlinna, Birger Jaarlin katu 21 (sisäpiha).
  • Kurssi on maksuton.
  • Ilmoittaudu kurssille 4.12. mennessä. Huomaathan että ilmoittautuminen kurssille on sitova.
  •  Ota kurssille mukaan esiliina ja sisäkengät sekä rasioita tai pusseja karjalanpiirakoille.
  • Lisätietoja
    • jaana.lehrback@martat.fi
    Näin ilmoittaudut kurssille
    • Valitse Lisää osallistuja.
    • Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat.
    • Paina lähetä.