Karjalanpiirakkapaja Marttalassa Lahdessa
Miten menikään piirakoiden rypytys ja paisto? Pulikalla pyöritellään kakkarat piirakan pohjaksi, täytetään puurolla ja sitten rypytetään. Kerromme myös miten pastakonetta voi hyödyntää piirakan pohjien valmistamisessa. Lopuksi saamme uunituoreita maistiaisia munavoin kera ja käärimme reseptit kotiin viemiseksi.
Tietoa kurssista
- Kurssi järjestetään TO 15.2. klo 17–20 Marttalassa, Laaksokatu 1 Lahti.
- Kurssin hinta on 28 €. Ilmoittaudu 8.2. mennessä.
- Ota kurssille mukaan oma essu jos löytyy ja sisäkengät, tossut tai villasukat. Marttala on kengätön.
Lisätietoja
kati.koskela@martat.fi
Kurssin peruutusehdot
- Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
- Kurssimaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen estyy meistä riippumattomasta syystä. Tarvittaessa osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle, mutta siitä täytyy ilmoittaa piiriin.
- Mikäli kurssi perutaan järjestäjän toimesta, palautetaan maksut osallistujille.
Näin ilmoittaudut kurssille
• Valitse Lisää osallistuja.
• Jos olet marttajäsen, valitse marttajäsen. Jos et ole marttajäsen, valitse ei-marttajäsen.
• Täytä kaikki tiedot, myös puhelinnumero ja allergiat. Kurssilla valmistettavat piirakat on laktoosittomia, mutta ei gluteenittomia.
• Paina Lähetä.