Makua mausteilla – ruoanvalmistuskurssi, Imatra ja uusi Mansikkalan koulukeskuksen opetuskeittiö

Rohkaistu mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Tule mukaan ruokakurssille, jossa tutustumme yhdessä erilaisiin ruokakulttuureihin ja tapoihin käyttää mausteita: pirteitä pippureita, tulisia chilejä, lempeitä yrttejä ja kiinnostavia maustesekoituksia. Perinteisiä ja yllättäviä makupareja! Kolmetuntisen kurssikerran aikana saat tietoa ja taitoa mausteista ja niiden käytöstä sekä intoa ja makua arkiruoanvalmistukseen, erityisesti kasvisruokien maustamiseen. Saat omaksesi kurssin päätyttyä uuden

Martat neuvoo – Kasviskeittiöstä kaikille ja Makua mausteilla, Imatran pääkirjasto

Tule käväisemään Imatran pääkirjastossa 3.-9.2.2022 välisenä aikana ja hae Marttojen maksuttomasta neuvontapöydästä (kirjaston aukioloaikana, ala-aulasta) Marttojen vinkit kasvisruokavalion aloittamiseen sekä rohkaistu samalla mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Tutustu neuvontapöydän aineistoihin ja löydä hyvät linkit maukkaiden ruokaohjeiden pariin. Kokeile rohkeasti kotona uusia kasvisruokaohjeita ja innostu samalla maustamisesta! Tuliko tehtyä uuden vuoden lupauksia terveellisempään ruokavalioon? Tai innostuitko

PERUTTU Martat neuvoo – Makua mausteilla, Me-talo, Lappeenranta

Rohkaistu mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Martat neuvoo Me-talolla, miten eri ruokakulttuureissa maustetaan ja käytetään mausteita: pirteitä pippureita, tulisia chilejä, lempeitä yrttejä ja kiinnostavia maustesekoituksia. Tutustu perinteisiin ja yllättäviin makupareihin ja opi itse tekemään erilaisia maustesekoituksia! Tule käväisemään, maksuttomassa neuvontapisteessä, sinulle sopivana aikana klo 15-17 välillä. Paikalla silloin Etelä-Karjalan Marttojen kotitalousasiantuntija. Lisätiedot: tuija.kokkonen@martat.fi

Martat neuvoo – Kasviskeittiöstä kaikille ja Makua mausteilla, Lappeenrannan pääkirjasto

Tule käväisemään Lappeenrannan pääkirjastossa tiistaina tai keskiviikkona 1.-2.2. ja hae Marttojen maksuttomasta neuvontapöydästä (kirjaston aukioloaikana, ala-aulasta) Marttojen vinkit kasvisruokavalion aloittamiseen sekä rohkaistu samalla mukaan makujen ja maustamisen maailmaan! Saat ottaa neuvontapöydältä maksuttomat reseptivihkot ja kokeile rohkeasti kotona uusia kasvisruokaohjeita ja innostu samalla maustamisesta!   Tuliko tehtyä uuden vuoden lupauksia terveellisempään ruokavalioon? Tai innostuitko uuden vuoden

PERUTTU Kasviskeittiöstä kaikille -ruokakurssi, Imatra

Tervetuloa mukaan kasvisruokakurssille, jossa Marttojen opetuskeittiö täyttyy värikkäistä kasviksista ja erilaisista kasvipohjaisista ruoanvalmistustuotteista ja opit valmistamaan maukkaita ja kaikille sopivia kasvispainotteisia herkkuja – aamupalalta lounaaseen ja päivälliseltä iltapalaan. Kurssilla kokeillaan ennakkoluulottomasti uutta ja herkutellaan kestävillä kasvispainotteisilla aterioilla, huomioiden monet erityisruokavaliot. Kolmetuntisen kurssikerran aikana valmistamme koko ateriakokonaisuuden: alku- pää- ja jälkiruoan ja samalla annamme paljon hyödyllistä

Martat neuvoo – Kasviskeittiöstä kaikille, Imatran pääkirjasto PERUTTU.

Imatran pääkirjaston tapahtuma on peruttu, olemme Lappeenrannan Me-talolla ke 12.1.2022 kello 15-17. Tuliko tehtyä uuden vuoden lupauksia terveellisempään ruokavalioon? Tai innostuitko uuden vuoden myötä lisäämään kasviksia enemmin lautaselle? Mahtava lupaus, sillä kasvisten osuutta ruokavaliossa on hyvä lisätä, vaikka ei kasvissyöjä olisikaan. Sekaravinnon syöjäkin voi pitää vaikka yhden kasvisruokapäivän viikossa. Kasvikset keventävät mukavasti ruokavaliota, kunhan käyttää

PERUTTU Kasviskeittiöstä kaikille -ruokakurssi Marttojen opetuskeittiössä

Tervetuloa mukaan kasvisruokakurssille, jossa Marttojen opetuskeittiö täyttyy värikkäistä kasviksista ja erilaisista kasvipohjaisista ruoanvalmistustuotteista, ja opit valmistamaan maukkaita ja kaikille sopivia kasvispainotteisia herkkuja – aamupalalta lounaaseen ja päivälliseltä iltapalaan. Kurssilla kokeillaan ennakkoluulottomasti uutta ja herkutellaan kestävillä kasvispainotteisilla aterioilla, huomioiden monet erityisruokavaliot. Kolmetuntisen kurssikerran aikana valmistamme koko ateriakokonaisuuden: alku- pää- ja jälkiruoan ja samalla annamme paljon hyödyllistä