|

|

Etsimme kotitalouden asiantuntijaa

Etsimme joukkoomme kokoaikaista kotitalouden asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Kotitalouden asiantuntijan työtehtäviin kuuluvat mm. toiminnan suunnittelu, käytännön ruoanvalmistuksen ja kodinhoidon sekä kodin talousasioiden neuvonta erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille sekä kurssi- ja hanketoimintojen raportointi rahoittajille. Tehtävä vaatii itsenäistä ja joustavaa työotetta, esiintymistaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä koordinointikykyä.

Sinulla on tehtävään soveltuva kotitalous- ja/tai ravitsemusalan koulutus. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi sekä sosiaalisen median käyttösi on sujuvaa. Hanketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme innostavaa ja merkityksellistä työtä arjen taitojen vahvistamisen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan runkosopimusta. Työpaikka on Kokkolassa. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä ja toimimme koko piirin toiminta-alueella: Etelä-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaan alueella, joten työskentely edellyttää oman auton käyttöä.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 11.4.2023 mennessä osoitteeseen tuija.biskop@martat.fi Lisätietoja tehtävästä antaa to 16.3. klo 12–15 ja ti 28.3. klo 9–12 toiminnanjohtaja Tuija Biskop, p. 050 5976 585. Haastattelut pidetään viikolla 15 ja 16, jolloin toivomme hakijan esittävän työ- ja opintotodistukset.