2.10. TÄYNNÄ, Kalan käsittely & kalaruokaa
On monta hyvää syytä syödä kalaa. Kurssilla harjoitellaan kalankäsittelyä ja valmistetaan herkullisia kalaruokia.
On monta hyvää syytä syödä kalaa ja yksi niistä on sen terveysvaikutukset. Kalaa suositellaan syötäväksi useamman kerran viikossa. Kalan rasvahappokoostumus on hyväksi sydän- ja verisuoniterveydelle, ja kala tuo ruokavalioon myös useita vitamiineja ja kivennäisaineita sekä runsaasti proteiinia. Kalakurssilla harjoitellaan kalan käsittelyä sekä valmistamme herkullisia kalaruokia.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 2.10. klo 16.30-19.30
- Paikka: Marttakeskus, Yliopistonkatu 11A, Jyväskylä
- Hinta: Peruslippu 35 €, marttajäsen lippu 30 €.
- Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet.
- Lisätiedot: tiina.niskanen@martat.fi, p. 050 512 0574
Ilmoittautuminen
- Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 5.8. klo 10.00
- Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu keskiviikkona 25.9.
*Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, sähkökatkot)
*Ilmoittautuessa maksat verkkomaksulla kurssimaksun. Jos maksu ei lähde, ota yhteyttä keski-suomen@martat.fi niin kurssipaikkasi säilyy ja maksu voidaan suorittaa laskulla.
*Alle 15€ kurssihinnoista emme palauta kurssimaksua.
Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.