21.2. Tapas
Pientä purtavaa espanjalaiseen tyyliin
Tapakset ovat espanjalaisen keittiön tunnetuimpia antimia. Tapaksen ideana on, että ruoka koostuu suupaloista, joita syödään käsin. Tapas on pieni aperitiivipala, joka nautitaan yleensä ennen lounasta tai illallista tai yhä useammin myös sen korvikkeena. Tavallisimpia tapas-herkkuja ovat ilmakuivattu kinkku, Jamón Serrano, kestomakkarat, juustot, oliivit, äyriäiset, kala, lihapullat, marinoidut kasvikset, espanjainen perunamunakas sekä mehevällä tomaatilla ja valkosipulilla hierottu, paahdettu maalaisleipä.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 21.2. klo 16.30-19.30
- Paikka: Marttakeskus, Yliopistonkatu 11A, Jyväskylä
- Hinta: Peruslippu 33 €, marttajäsen lippu 28 €.
- Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
- Lisätiedot: tuija.elomaki@martat.fi, p. 050 465 8933
Ilmoittautuminen
- Ilmoittautuminen aukeaa 8.1. klo 10.00
- Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu 14.2.
*Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, sähkökatkot)
*Ilmoittautuessa maksat verkkomaksulla kurssimaksun. Jos maksu ei lähde, ota yhteyttä keski-suomen@martat.fi niin kurssipaikkasi säilyy ja maksu voidaan suorittaa laskulla.
*Alle 15€ kurssihinnoista emme palauta kurssimaksua.