Takaisin tapahtumalistaukseen

25.1. Persialainen keittiö

Tervetuloa Persialainen keittiö -ruokakurssille

Persialaisessa keittiössä käytetään runsaasti yrttejä ja sesongissa olevia hedelmiä. Ruoka on hyvin mausteista, muttei liian tulista. Ruoanvalmistuksessa yleisesti käytettyjä mausteita ovat: Sahrami, kurkuma, neilikka, kaneli ja kardemumma. Ruoanlaitossa käytetään paljon maitotuotteita. Riisi on persialaisen keittiön tärkein osa. Ruoanlaitto taito määritellään sen mukaan, miten hyvin osaa kypsentää riisin. Persialainen basmatiriisi chelo taas on täydellistä. Chelo valmistetaan poikkeuksellisesti niin, että riisiä ei kypsennetä vettä imeyttämällä vaan höyryttämällä. Riisin pohjaan jää suolainen ja rasvainen kerros, tahdig, joka on erityisen herkullinen pieni lisämauste lautaselle.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään torstaina 25.1. klo 16.30-19.30
  • Paikka: Marttakeskus, Yliopistonkatu 11A, Jyväskylä
  • Hinta: Peruslippu 33 €, marttajäsen lippu 28 €.
  • Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
  • Lisätiedot: tuija.elomaki@martat.fi, p. 050 465 8933

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen aukeaa 1.1. klo 10.00
  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
     valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu 18.1.

*Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, sähkökatkot)
*Ilmoittautuessa maksat verkkomaksulla kurssimaksun. Jos maksu ei lähde, ota yhteyttä keski-suomen@martat.fi niin kurssipaikkasi säilyy ja maksu voidaan suorittaa laskulla.
*Alle 15€ kurssihinnoista emme palauta kurssimaksua.