Takaisin tapahtumalistaukseen

5.3. Kalan käsittely & kalaruokaa

Kalasta valmistat nopeasti, monipuolisia, terveellisiä ja maistuvia ruokia. Kurssilla opetellaan myös kalan käsittelyä.

Kalat ovat monipuolisia ja herkullisia raaka-aineita, ja kaiken lisäksi terveellisiä. Kala on hyvä lähde eri ravintoaineille, esimerkiksi kalasta saa paljon D-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja. Kalaa suositellaankin syötäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa. Kokkaa kalasta kurssilla harjoitellaan kalan käsittelyä sekä valmistamme kalaruokia.

Tietoa kurssista

  • Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 5.3. klo 16.30-19.30
  • Paikka: Marttakeskus, Yliopistonkatu 11A, Jyväskylä
  • Hinta: Peruslippu 35 €, marttajäsen lippu 30 €.
  • Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
  • Lisätiedot: tiina.niskanen@martat.fi, p. 050 512 0574

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 10.2.2025 klo 10.00
  • Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
  • Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
     valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
    → täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
    → jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
    → siirry maksamaan
  • Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 3.3.2025 

*Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, sähkökatkot)
*Ilmoittautuessa maksat verkkomaksulla kurssimaksun. Jos maksu ei lähde, ota yhteyttä keski-suomen@martat.fi niin kurssipaikkasi säilyy ja maksu voidaan suorittaa laskulla.
*Alle 15€ kurssihinnoista emme palauta kurssimaksua.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Ilmoittautumalla koulutukseen hyväksyt tietojesi luovutuksen Opintokeskus Siviksen osallistujarekisteriin. Sivisverkko on suojattu asianmukaisin teknisin menetelmin ja sen yhteys on salattu.