5.3. Kokkaa kalasta
Kalan käsittelyä & kalaruokaa
Kalat ovat monipuolisia ja herkullisia raaka-aineita, ja kaiken lisäksi terveellisiä. Kala on hyvä lähde eri ravintoaineille, esimerkiksi kalasta saa paljon D-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja. Kalaa suositellaankin syötäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa. Kokkaa kalasta kurssilla harjoitellaan kalan käsittelyä sekä valmistamme kalaruokia.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään tiistaina 5.3. klo 16.30-19.30
- Paikka: Marttakeskus, Yliopistonkatu 11A, Jyväskylä
- Hinta: Peruslippu 33 €, marttajäsen lippu 28 €.
- Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
- Lisätiedot: tiina.niskanen@martat.fi, p. 050 512 0574
Ilmoittautuminen
- Ilmoittautuminen aukeaa 15.1. klo 10.00
- Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu 3.3.
*Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, sähkökatkot)
*Ilmoittautuessa maksat verkkomaksulla kurssimaksun. Jos maksu ei lähde, ota yhteyttä keski-suomen@martat.fi niin kurssipaikkasi säilyy ja maksu voidaan suorittaa laskulla.
*Alle 15€ kurssihinnoista emme palauta kurssimaksua.