6.3. Ranskalainen keittiö
Tutustu ranskalaisen keittiön makumaailmaan
Ranskalainen keittiö on täynnä klassikkoja bouillabaissesta ratatouilleen sekä crème brûléesta tarte tatin -piirakkaan. Hienostuneet ruokalajit tulevat ensimmäisenä mieleen maan ruokakulttuurista, mutta Ranska on tunnettaan myös maukkaista maalaisruoista ja toinen toistaan herkullisemmista jälkiruoista sekä leivonnaisistaan.
Tietoa kurssista
- Ajankohta: Kurssi järjestetään keskiviikkona 6.3. klo 16.30-19.30
- Paikka: Marttakeskus, Yliopistonkatu 11A, Jyväskylä
- Hinta: Peruslippu 33 €, marttajäsen lippu 28 €.
- Sisältö: Opetus ja ruokailu sekä ruokaohjeet kotiin viemisiksi.
- Lisätiedot: tuija.elomaki@martat.fi, p. 050 465 8933
Ilmoittautuminen
- Ilmoittautuminen aukeaa 15.1. klo 10.00
- Ostamalla lipun verkkokaupastamme, ilmoittaudut kurssille. Ilmoittautuminen on sitova.
- Osta lippu ja ilmoittaudu: Valitse Lisää osallistuja
→ valitse jäsenhintainen lippu tai valitse perushintainen lippu
→ täytä tietosi, myös puhelinnumero ja allergiat
→ jos haluat ostaa useamman lipun, valitse alhaalta Lisää osallistuja
→ siirry maksamaan - Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.2.
*Ilmoittautuminen kursseille on sitova. Kurssimaksua ei palauteta, jos kurssille osallistuminen estyy meistä riippumattomista syistä (mm. sairastuminen, sähkökatkot)
*Ilmoittautuessa maksat verkkomaksulla kurssimaksun. Jos maksu ei lähde, ota yhteyttä keski-suomen@martat.fi niin kurssipaikkasi säilyy ja maksu voidaan suorittaa laskulla.
*Alle 15€ kurssihinnoista emme palauta kurssimaksua.