Kokkaa kaikkea Kaalista
Kaalia on monenlaisia, ja ne taipuvat moneen ruokaan! Lisäksi ainakin keräkaali on halpaa, hyvää ja kotimaista, sekä talvikauden tuote. Vaikka parsa- ja kukkakaali luetaan kaaleihin, on kurssin päätähtenä kuitenkin ”perinteinen” keräkaali! Tule kurssille tutustumaan, voiko kaalesta tehdä muutakin kuin kaaliraastetta ja kaalikääryleitä! Saatat yllättyä! Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden.
Hävikkifoorumi – puolitetaan ruokahävikki – ketjukoulutus Martoille
Ketjukoulutuksessa ruokamartat tai muut vapaaehtoiset oppivat ajankohtaista, uutta tietoa ruokahävikistä. Keskustellaan suunnitelmallisuudesta ja ideoidaan ruokahävikin vähentämistä. Koulutuksessa pohditaan marttojen mahdollisuutta vaikuttaa ruokahävikin vähentämiseen. Ketjukoulutus on osa Hävikkifoorumi-hanketta. Maksuton. Kurssin hinta maksuton. Kurssin ryhmäkoko: 15 hlöä. Mikäli paikat ovat täynnä, laita itsesi jonoon. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat tms. Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan alla olevasta
Lusikka Soppaan
Kurssilla tutustutaan keittojen maailmaan. Konstailemattomuus ja keveys pitävät yllä keittojen suosiota. Keitto kuuluu niin arkilounaalle kuin alkukeittona juhla-aterialle. Keitoista ovat arvossaan niin perinteiset kuin eksoottisemmatkin vaihtoehdot. Keiton perusideoina ovat vaivattomuus, nopeus ja raaka-aineiden rajaton yhdisteltävyys. Keitto muuntuu moneksi aina tilanteen mukaan. Kurssilla tehdään erilaisia keittoja ja niihin sopivia leipiä. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet
Hävikkiruokakurssi
Jääkaappiin ja ruokakaappiin tahtoo usein jäädä monia raaka-aineita pyörimään tai uhkaavat mennä vanhaksi. Hävikkiruokakurssilla opetellaan, mitä kaikkea näistä jämistä voi tehdä – helposti ja nopeasti. Mukaasi saat myös paljon vinkkejä hävikin torjuntaan. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on kaikille avoin.
(Juuri) Leipäkurssi
Omatekoisen leivän valmistus on nyt trendikästä, varsinkin juureen leivottu leipä. Kurssilla tutustumme juurileivonnan maailmaan, sekä leivomme erilaisia leipiä. Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on kaikille avoin. Kurssin hinta on 25€, marttajäsenille 20€. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä. Kurssin ryhmäkoko: