Kaikkea kaurasta

Monipuolinen kaura maistuu kaikilla aterioilla yhteisessä ruokapöydässä. Kotimainen kaura on pohja monelle terveelliselle tarjottavalle. Kurssilla kuljetaan kauran reitti pellolta pöytään, voidaan keskustella huoltovarmuudesta, kokataan kaurasta ja keskitytään yhdessä syömiseen. Tervetuloa mukaan! Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden. – Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia. – Kurssi on kaikille avoin. Kurssin

Kalaruokakurssi

Nyt kokkaillaan edellisen viikon kaloista, ja kokkaillaan muutakin kuin tavallista kalakeittoa! Monien ruokaohjeiden ja neuvojen lisäksi saat parhaat vinkit myös koko kalan hyödyntämiseen! Kurssilla ei käsitellä kaloja, vain pelkästään kokataan. Kalat on käsitelty valmiiksi edellisviikon kalankäsittelyn kurssilla. Mikäli tulet molemmille kursseille, on kurssihinta 20/25€ per kurssi (marttahinta/ei-marttahinta), mutta yksittäin kurssihinta on 29/34€. Mikäli joudut perumaan

Kalankäsittelyn kurssi

Kokonaiset kalat ovat usein kalatiskillä halvempia kuin valmiit fileet ja perkatut kalat. Jos työn tekee itse, säästää rahaa! Tule kurssille opettelemaan fileointia, muikun puhkomista ja muita kauden kalojen käsittelyä! Kurssilla käsitellään kaloja, ja kokkaaminen tapahtuu seuraavan viikon kalaruokakurssilla. Mikäli tulet molemmille kursseille, on kurssihinta 20/25€ per kurssi (marttahinta/ei-marttahinta), mutta yksittäin kurssihinta on 29/34€. Mikäli joudut

Kokkaa kaikkea Kaalista

Kaalia on monenlaisia, ja ne taipuvat moneen ruokaan! Lisäksi ainakin keräkaali on halpaa, hyvää ja kotimaista, sekä talvikauden tuote. Vaikka parsa- ja kukkakaali luetaan kaaleihin, on kurssin päätähtenä kuitenkin ”perinteinen” keräkaali! Tule kurssille tutustumaan, voiko kaalesta tehdä muutakin kuin kaaliraastetta ja kaalikääryleitä! Saatat yllättyä! Ruokakurssi: – Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden.

Hävikkifoorumi – puolitetaan ruokahävikki – ketjukoulutus Martoille

Ketjukoulutuksessa ruokamartat tai muut vapaaehtoiset oppivat ajankohtaista, uutta tietoa ruokahävikistä. Keskustellaan suunnitelmallisuudesta ja ideoidaan ruokahävikin vähentämistä. Koulutuksessa pohditaan marttojen mahdollisuutta vaikuttaa ruokahävikin vähentämiseen. Ketjukoulutus on osa Hävikkifoorumi-hanketta. Maksuton. Kurssin hinta maksuton. Kurssin ryhmäkoko: 15 hlöä. Mikäli paikat ovat täynnä, laita itsesi jonoon. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat tms. Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan alla olevasta