Kaikkea kalasta -kurssi Rovaniemi
Tuoreen kalan lisäksi maukkaita vaihtoehtoja löytyy myös pakastealtaasta ja säilykehyllyltä: kotimainen järvikalasäilyke onkin erinomainen lisä myös kotivaraan!
Kotimainen kala on kestävä ja terveellinen valinta ruokapöytään, ja sitä voi nauttia monin eri tavoin valmistettuna.
Tuoreen kalan lisäksi maukkaita vaihtoehtoja löytyy myös pakastealtaasta ja säilykehyllyltä: kotimainen järvikalasäilyke onkin erinomainen lisä myös kotivaraan!
Kurssilla opit erilaisia tapoja valmistaa kalaa sekä sille sopivia lisukkeita. Lisäksi opit arvioimaan kalan ympäristövaikutuksia ja tekemään kestäviä valintoja kotikeittiössä.
Kurssi sopii kaikille kalan käsittelystä ja hyödyntämisestä kiinnostuneille.
Tietoa ruokakurssista
- Kurssi järjestetään 26.9.2024 klo 17–20.
- Kurssi pidetään Lapin Marttojen tiloissa Rovakatu 13
- Kurssi maksaa 34 € (sisältää opetuksen, ruokaohjeet ja ruokailun).
- Martta-jäsenen kurssimaksu 29€.
Kurssille ilmoittautuminen
- Kurssille ilmoittaudutaan varaamalla lippu kurssille.
- Kurssi-ilmoittautuminen on sitova.
- Kurssimaksu maksetaan kurssin alussa pankkikortilla.
Muuta huomioitavaa
- Ota kurssille mukaan esiliina ja sisäkengät.
- Ota myös halutessasi mukaan muovirasioita siltä varalta, että ruokia jää kotiin vietäväksi.
Lisätietoja
lapin.toimisto@martat.fi, 0407342636