Takaisin tapahtumalistaukseen

Kalankäsittelyn kurssi

Kokonaiset kalat ovat usein kalatiskillä halvempia kuin valmiit fileet ja perkatut kalat. Jos työn tekee itse, säästää rahaa! Tule kurssille opettelemaan fileointia, muikun puhkomista ja muita kauden kalojen käsittelyä!
Kurssilla käsitellään kaloja, ja kokkaaminen tapahtuu seuraavan viikon kalaruokakurssilla. Mikäli tulet molemmille kursseille, on kurssihinta 20/25€ per kurssi (marttahinta/ei-marttahinta), mutta yksittäin kurssihinta on 29/34€. Mikäli joudut perumaan toisen kurssin, veloitamme 9€, eli yksittäisen kurssin hinnan.

Ruokakurssi:
– Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden.
– Kurssi on kaikille avoin.

Kurssin hinta on yksittäin 29€ marttajäsenille, ja ei-marttajäsenille 34€. Mikäli otat sekä kalankäsittelykurssin että kalaruokakurssin, on hinta 25€, marttajäsenille 20€ per kurssi. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Kurssin ryhmäkoko: 8 hlöä. Mikäli paikat ovat täynnä, laita itsesi jonoon. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat tms.

Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 3.2 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta, ja mikäli se jää sinulta saamatta, niin varmista paikkasi kurssille soittamalla/laittamalla viestiä 040-734 2636 tai sähköpostilla lapin.toimisto@martat.fi.
Peruutukset viimeistään 6.2 klo 16. mennessä. Peruuttamattomasta kurssista veloitamme täyden hinnan.

Muuta huomioitavaa:
– ota mukaasi omat sisäkengät, essu ja päähine.
– ota mukaasi rasia, jos ruokaa jää kotiin vietäväksi.

Lisätiedot numerosta 050-3615592.