Kokkaa kaikkea Kaalista
Kaalia on monenlaisia, ja ne taipuvat moneen ruokaan! Lisäksi ainakin keräkaali on halpaa, hyvää ja kotimaista, sekä talvikauden tuote. Vaikka parsa- ja kukkakaali luetaan kaaleihin, on kurssin päätähtenä kuitenkin ”perinteinen” keräkaali! Tule kurssille tutustumaan, voiko kaalesta tehdä muutakin kuin kaaliraastetta ja kaalikääryleitä! Saatat yllättyä!
Ruokakurssi:
– Kurssi sisältää raaka-aineet, ohjeet sekä opetuksen + mahdollisen teoriaosuuden.
– Kurssin aikana kokkaamme teeman mukaisia ruokia/leivonnaisia.
– Kurssi on kaikille avoin.
Kurssin hinta on 25€, marttajäsenille 20€. Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.
Kurssin ryhmäkoko: 10 hlöä. Mikäli paikat ovat täynnä, laita itsesi jonoon. Muistathan mainita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruoka-aine allergiat tms.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä 27.1 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta, ja mikäli se jää sinulta saamatta, niin varmista paikkasi kurssille soittamalla/laittamalla viestiä 040-734 2636 tai sähköpostilla lapin.toimisto@martat.fi.
Peruutukset viimeistään 30.1. Peruuttamattomasta kurssista ja viime hetken peruutuksista veloitamme täyden hinnan.
Muuta huomioitavaa:
– ota mukaasi omat sisäkengät, essu ja päähine.
– ota mukaasi rasia, jos ruokaa jää kotiin vietäväksi.
Lisätiedot numerosta 040-734 2636.