Tilauskurssit ovat mitoitettu n. 12 hengelle. Mikäli haluatte, että räätälöimme tilauskurssia ryhmällenne sopivammaksi, veloitamme suunnittelutyöstä lisämaksua 65 €.

Vuonna 2019 kurssien yhteinen aihe on suomalaisen ruokakulttuurin esillä pitäminen. Lisäksi Kestävä arki -teemaa käsitellään kaikilla kursseillamme.

Hinnat yhteistyökumppaneille ja yrityksille

Yhteistyökumppanit/ järjestöt:
kurssit 360 € + raaka-aineet. Minimi 8 hlö ja maksimi ryhmäkoko 12 hlö, lisähenkilöistä veloitus 30 € / henkilö.
luennot 60 euroa tunti

Yritykset:
kurssit 460 € + raaka-aineet ja alv 24 %. Minimi 8 hlö, maksimi ryhmäkoko 12 hlö, lisähenkilöistä veloitus 35 € /henkilö.
luennot 80 € tunti

Kurssitarjotin

Lappilainen perinneruoka

Kotoisat kotimakkarat
Valmistetaan luonnonsuoleen erilaisia makkaroita mm. verestä, broilerista ja kalasta.
Kurssi toteutetaan mikäli suolia saadaan.

Villiinny villiyrteistä
Kurssi alkaa tutustumisella luonnonyrtteihin ja sitten lähdetään yhdessä lähialueelle etsimään luonnonyrttejä. Päätteeksi valmistamme yrteistä ruokaa.

Sienikurssi
Kurssi alkaa tutustumalla syötäviin sieniin ja sen jälkeen lähdetään yhdessä sienimetsään. Päätteeksi tutustumme löytämiimme sieniin ja valmistamme niistä pientä syötävää.

Kas kas kasviksia
Kasvisruokakurssilla saat ideoita, täsmävinkkejä ja monipuolisia ruokaohjeita arjen ruokamenun suunnitteluun ja valmistukseen.

Papuja pataan, linssiä lautaselle
Maukasta ja helppoa kasvisruokaa pavuista ja linsseistä.

Arkiruoka on järkiruokaa
Ruokakurssilla valmistetaan ruokaa kestävien valintojen periaatteella.

Kotikeittiön kalaruoka
Suositusten mukaan kalaa pitäisi syödä 2-3 kertaa viikossa, kurssilla opetellaan kalan käsittelyä ja valmistetaan herkullisia ruokia kotimaisesta kalasta.

Marttojen ruoka on hirveä
Hirvenliha on ehtaa lähiruokaa, josta saa monenlaisia herkkuja. Saat kurssilta apua ja vaihtelua riistaruokiin sekä niiden maustamiseen.

Ruokaa miesten makuun
Valmistetaan helppoja ja maukkaita ruokia miesten makuun.

Huoletta eläkkeelle
Eläkevuosia ennakoiva ja viisasta taloudenpitoa sekä terveellistä ja edullista ruuanlaittoa yhdistävä kurssi kaikille yli 55-vuotiaille.

Täytekakkukurssi
Kurssilla valmistetaan 4-5 erilaista täytekakkua.

Voileipäkakkukurssi
Kurssilla valmistetaan perinteisiä ja uudenlaisia voileipäkakkuja.

Jouluruokakurssilla
Perinteisiä ja uusia joulupöydän herkkuja.

Juhlaetikettiluento
Marttojen juhlaetikettiluennolla saat hyviä vinkkejä, miten voit järjestää juhlat helposti.

Gluteeniton leivonta
Kurssilla leivotaan gluteenittomasti leipää sekä suolaisia ja makeita herkkuja.

Miesten leivontakurssi
Valmistetaan helppoja ja maukkaita leipomuksia ja kannustetaan leipomaan itse.

Nyt leivotaan
Kurssi tarjoaa inspiraatiota, tietoa ja saat parhaat kotileipurin vinkit. Kurssilla opetamme erilaisia työtapoja sekä ohjeita gluteenittomaan ja vegaaniseen leivontaan.

Raakakakut
Kurssilla valmistetaan  keittämättä tai paistamatta 3-4 raakakakkua.

Kansainvälisillä ruokakursseilla tutustumme eri maiden ruokakulttuureihin.

  • Japanin makuja, sushi
  • Ranskalainen keittiö
Jaa sivu