Ajankohtaista:

Takaisin työelämään

Haluatko palata työelämään pitkän työttömyyden jälkeen? Oletko vaihtamassa alaa ja kiinnostunut tutustumaan vanhusten tai pienten koululaisten parissa tehtävään työhön? Oletko harkinnut lähteväsi opiskelemaan hoitoalaa ja haluat selvittää, miten sovellut alalle? Haluaisitko kokeilla toimistosiistijän työtä mukavassa ympäristössä?

Meiltä voit saada

  • työkokeilumahdollisuuksia
  • palkkatukityötä
  • kuntouttavaa työtoimintaa

Keskeisenä tavoitteenamme on, että osallistujat löytävät uuden työ- tai koulutuspaikan tukijakson jälkeen.

Iltapäiväkerho-ohjaajan ja Arkiavun paikkoja vapaana

Lounais-Suomen Martat auttaa ikäihmisiä Arkiapu-palvelulla sekä Turussa että Salossa. Jos merkityksellinen työ vanhusten auttamiseksi kiinnostaa, niin voit tutustua työnkuvaan tästä.

Koululaisten iltapäiväkerhoja on yhteensä kuudella eri alueella Turussa. Vastaavien ja pidempiaikaisten kerho-ohjaajien tiimiin voi päästä palkkatuettuna, työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan. Lue lisää kerho-ohjaajan tehtävästä tästä.

Hakemuksen näihin tehtäviin voit jättää hakemukset-sivulla.

Lisäksi meillä on tarjolla jonkin verran työkokeilupaikkoja samoissa tehtävissä.

Järjestämme myös kuntouttavaa työtoimintaa 2-4 päivänä viikossa turkulaisille ja salolaisille työnhakijoille, jotka suuntaavat kohti työelämää, mutta joille viiden päivän työviikko ei vielä ole mahdollinen.

Marttojen työelämäpalveluilla on pitkä historia

Lounais-Suomen Martoilla on jo 25 vuoden kokemus koulutus- ja ohjaustoiminnasta, jonka avulla pitkäänkin työttömänä olleet henkilöt voivat kehittää osaamistaan, vahvistaa työkykyään ja löytää paikkansa työelämässä. Vuoteen 2018 asti meidät tunnettiin Marttojen Työavain -nimellä. Nyt toimintamme jatkuu Marttojen työelämäpalvelut -nimisenä. Teemme yhteistyötä muun muassa sekä TE-palveluiden, kaupunkien, hyvinvointialueiden että toisten yhdistysten kanssa.

Kun asioit toimistollamme tai työskentelet pisteissämme, muistathan hyvän käsihygienian. Ethän tule paikalle flunssaoireisena.

Yhteystiedot