Ajankohtaista:

Takaisin työelämään

Haluatko palata työelämään pitkän työttömyyden jälkeen? Oletko vaihtamassa alaa ja kiinnostunut tutustumaan vanhusten tai pienten koululaisten parissa tehtävään työhön? Oletko harkinnut lähteväsi opiskelemaan hoitoalaa ja haluat selvittää, miten sovellut alalle? Haluaisitko kokeilla toimistosiistijän työtä mukavassa ympäristössä?

 

Meiltä voit saada

  • työkokeilumahdollisuuksia
  • palkkatukityötä
  • kuntouttavaa työtoimintaa

 

Keskeisenä tavoitteenamme on, että osallistujat löytävät uuden työ- tai koulutuspaikan tukijakson jälkeen.

 

Iltapäiväkerho-ohjaajan ja Arkiavun paikkoja vapaana

Lounais-Suomen Martat auttaa ikäihmisiä Arkiapupalvelulla sekä Turussa että Salossa. Jos merkityksellinen työ vanhusten auttamiseksi kiinnostaa, niin voit tutustua työnkuvaan katso arkiavustajan työkuva tästä.

 

Koululaisten iltapäiväkerhoja on yhteensä kuudella eri alueella Turussa. Vastaavien ja pidempiaikaisten kerho-ohjaajien tiimiin voi päästä palkkatuettuna, työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan. Lue lisää kerho-ohjaajan tehtävästä tästä.

 

Hakemuksen näihin tehtäviin voit jättää hakemukset -sivulla.

 

Lisäksi meillä on tarjolla jonkin verran työkokeilupaikkoja samoissa tehtävissä. Huomaathan, että tänä vuonna työkokeiluun pääsemiseksi ei välttämättä tarvitse olla takana pitkää työttömyyttä.

 

Järjestämme lisäksi myös kuntouttavaa työtoimintaa turkulaisille työnhakijoille, jotka suuntaavat kohti työelämää, mutta joille viiden päivän työviikko ei vielä ole mahdollinen.

 

Palvelumanageri

Lounais-Suomen Martat ry oli syyskuusta 2019 vuoden 2021 loppuun asti mukana Palvelumanageri -palvelussa sekä Turussa että Varsinais-Suomen itäisellä alueella. Palvelu on päättynyt.

 

Marttojen työelämäpalveluilla on pitkä historia

Lounais-Suomen Martoilla on jo 20 vuoden kokemus koulutus- ja ohjaustoiminnasta, jonka avulla pitkäänkin työttömänä olleet henkilöt voivat kehittää osaamistaan ja löytää paikkansa työelämässä.

 

Marttojen Työavain oli Lounais-Suomen Martat ry:n toteuttama ja Varsinais-Suomen TE-palvelujen sekä Turun ja Salon kaupungin rahoittama hanke pitkään työttömänä olleiden henkilöiden ohjaamiseen ja kouluttamiseen kohti työelämää. Työavain-hanke päättyi vuoden 2018 lopussa, mutta toimintamme työtä etsivien parissa jatkuu Marttojen työelämäpalvelut -nimisenä.

 

Kun asioit toimistollamme tai työskentelet pisteissämme, muistathan hyvän käsihygienian, kasvomaskin käytön ja turvavälit mahdollisuuksien mukaan. Ethän tule paikalle flunssaoireisena tai heti ulkomaanmatkan jälkeen.

Yhteystiedot