Ajankohtaista: Iltapäivä kerho-ohjaajan ja Arkiavun ajanvaraajan paikkoja vapaana

Lounais-Suomen Martat ry:llä on avoinna lasten iltapäiväkerhon kerho-ohjaajan paikkoja sekä Marttojen Arkiavun ajanvaraajan paikka. Lue lisää kerho-ohjaajan tehtävästä tässä ja avoimesta paikasta tästä. Lue lisää ajanvaraajan tehtävästä tässä ja avoimesta paikasta tästä. Hakemuksen näihin tehtäviin voit jättää muunmuassa hakemukset sivulla.

Ajankohtaista: Palvelumanageri

Lounais-Suomen Martat ry on syyskuusta 2019 alkaen mukana uudessa Palvelumanageri -palvelussa sekä Turussa että Varsinais-Suomen itäisellä alueella. Jos olet ilman työtä ja kaipaat tukea oman tilanteesi selvittämiseen, tutustu esitteisiimme ja kysy lisää TE-toimistosta.

Ajankohtaista: palkkatukirahoja edelleen jäljellä!

Tule tutustumaan vanhusten tai pienten koululaisten parissa tehtävään työhön! Marttojen työelämäpalvelut tarjoaa palkkatukipaikkoja vähintään 24 kuukautta 28 kuukauden aikana työttömänä olleille kuudessa iltapäiväkerhossa Turussa tai vanhusten Arkiavussa Turussa ja Salossa. Ota rohkeasti yhteyttä Markettaan (Turku) tai Jaanaan (Salo). Yhteystietomme löydät tämän sivun oikeasta reunasta. Voit myös täyttää ja lähettää hakemuslomakkeen, jolloin me otamme sinuun yhteyttä haastattelun sopimiseksi. Jos olet turkulainen työnhakija, selvitä valmiiksi myös se, kuinka monta päivää sinulle on maksettu työmarkkinatukea. Tänä vuonna palkkatukimäärärahoja on edelleen jäljellä (tilanne elokuussa 2019).

Lisäksi meillä on tarjolla jonkin verran työkokeilupaikkoja samoissa tehtävissä. Huomaathan, että tänä vuonna työkokeiluun pääsemiseksi ei välttämättä tarvitse olla takana pitkää työttömyyttä.

Järjestämme lisäksi myös kuntouttavaa työtoimintaa turkulaisille työnhakijoille, jotka suuntaavat kohti työelämää, mutta joille viiden päivän työviikko ei vielä ole mahdollinen.

Takaisin työelämään

Haluatko palata työelämään pitkän työttömyyden jälkeen? Oletko vaihtamassa alaa ja kiinnostunut tutustumaan vanhusten tai pienten koululaisten parissa tehtävään työhön? Oletko harkinnut lähteväsi opiskelemaan hoitoalaa ja haluat selvittää, miten sovellut alalle? Haluaisitko kokeilla toimistosiistijän työtä mukavassa ympäristössä?

Meiltä voit saada

  • työkokeilumahdollisuuksia
  • palkkatukityötä
  • kuntouttavaa työtoimintaa

Keskeisenä tavoitteenamme on, että osallistujat löytävät uuden työ- tai koulutuspaikan tukijakson jälkeen.

 

Työavaimesta työelämäpalvelut vuoden 2019 alussa

Marttojen Työavain oli Lounais-Suomen Martat ry:n toteuttama ja Varsinais-Suomen TE-palvelujen sekä Turun ja Salon kaupungin rahoittama hanke pitkään työttömänä olleiden henkilöiden ohjaamiseen ja kouluttamiseen kohti työelämää. Työavain-hanke päättyi vuoden 2018 lopussa, mutta toimintamme työtä etsivien parissa jatkuu Marttojen työelämäpalvelut -nimisenä.

Lounais-Suomen Martoilla on jo 20 vuoden kokemus koulutus- ja ohjaustoiminnasta, jonka avulla pitkäänkin työttömänä olleet henkilöt voivat kehittää osaamistaan ja löytää paikkansa työelämässä.

 

Jaa sivu