Työkokeilu- ja palkkatukityöpaikat

Marttojen työelämäpalvelut tarjoaa palkkatukipaikkoja henkilöille, jotka ovat olleet työttömänä työnhakijana vähintään 24 kuukautta edellisen 28 kuukauden aikana. Työpaikat sijaitsevat seitsemässa iltapäiväkerhossa Turussa tai vanhusten Arkiavussa Turussa ja Salossa. Aika ajoin voit myös toimistosiistijän työpaikka on avoinna. Oikeutesi ns. 100 %:n palkkatukeen voit varmistaa TE-toimistosta.

 

Työaika palkkatuetuissa työpaikoissamme on 5 h/pv, 25 h/vk, arkisin ma-pe klo 8-17 välillä. Lisäksi voit hakea ns. soviteltua päivärahaa työttömyysetuuden maksajalta (useimmiten KELA). Työsuhteen kesto on pääsääntöisesti 6-12 kk.

 

Lisäksi meillä on tarjolla työkokeilupaikkoja samoissa edellä mainituissa tehtävissä. Huomaathan, että työkokeiluun pääsemiseksi ei välttämättä tarvitse olla takana pitkää työttömyyttä. Jos olet kiinnostunut työkokeilusta, varaa aika yhteiseen keskusteluun toimistollamme. Mikäli pääsemme kanssasi sopimukseen, lähetämme sopimuksen TE-toimistoon, joka päättää siitä, onko suunniteltu kokeilu mahdollinen. Työkokeilu toteutetaan aina joko ammatinvalinnallisin perustein tai sen vuoksi, että työnhakija palaa työmarkkinoille pitkän työttömyyden jälkeen. Työkokeilusopimus voidaan tehdä kanssamme 2-6 kuukauden ajaksi. Työaika työkokeilussa on sama kuin palkkatukityössä: 5 h/pv, 25 h/vk. Terveydellisin perustein TE-toimisto saattaa hyväksyä myös nelipäiväisen työkokeiluviikon.

 

Työkokeiluun osallistuva saa työttömyysetuuden (esimerkiksi työmarkkinatuki) lisäksi 9 euron verottoman kulukorvauksen läsnäolopäiviltä. Löydät lisää tietoa työkokeilusta TE-toimiston sivuilta: https://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/kaytannot_ja_saannokset/index.html

 

Lisäksi maksamme Turussa arkiavustajille bussikortin sekä työkokeilussa että palkkatuetussa työssä oleville.

 

Tarjolla olevat työ- ja työkokeilupaikat vaihtelevat kausittain. Aina kannattaa kysyä ajankohtaista tilannetta.

 

Turussa

 

Koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajana
Arkiavustajana
Toimitilahuoltajana
Toimistotyöntekijänä

 

Salossa

 

Arkiavustajana
Toimistotyöntekijänä

 

Oletko kiinnostunut? Käy täyttämässä hakemus ja olemme sinuun yhteydesä.

 

Teemme lisäksi yhteistyötä esimerkiksi hoiva- ja puhdistuspalvelualan yritysten kanssa. Osa meillä työskentelevistä kerho-ohjaajista hakeutuu alan oppilaitoksiin opiskelemaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa tai hoiva-avustajan opintoja.

 

Marttojen työelämäpalveluiden työpaikat on kohdistettu pääasiassa vähintään 2 vuotta työttömänä olleille (henkilöille, joilla on oikeus 100 % yhdistysten palkkatukeen).