Marttojen työelämäpalvelut tarjoaa palkkatukipaikkoja henkilöille, jotka ovat olleet työttömänä työnhakijana vähintään 24 kuukautta edellisen 28 kuukauden aikana. Työpaikat sijaitsevat kuudessa iltapäiväkerhossa Turussa tai vanhusten Arkiavussa Turussa ja Salossa. Aika ajoin voit myös toimistosiistijän työpaikka on avoinna. Oikeutesi ns. 100 %:n palkkatukeen voit varmistaa TE-toimistosta.

Työaika palkkatuetuissa työpaikoissamme on 5 h/pv, 25 h/vk, arkisin ma-pe klo 8-17 välillä. Palkka on 1 150 €/kk. Lisäksi voit hakea ns. soviteltua päivärahaa työttömyysetuuden maksajalta (useimmiten KELA). Työsuhteen kesto on pääsääntöisesti 6 kk.

Jos olet turkulainen työnhakija, selvitä omilta KELA:n sivuiltasi valmiiksi myös se, kuinka monta päivää sinulle on maksettu työmarkkinatukea.

Lisäksi meillä on tarjolla työkokeilupaikkoja samoissa edellämainituissa tehtävissä. Huomaathan, että tänä vuonna työkokeiluun pääsemiseksi ei välttämättä tarvitse olla takana pitkää työttömyyttä. Jos olet kiinnostunut työkokeilusta, varaa aika yhteiseen keskusteluun toimistollamme. Mikäli pääsemme kanssasi sopimukseen, lähetämme sopimuksen TE-toimistoon, joka päättää siitä, onko suunniteltu kokeilu mahdollinen. Työkokeilu toteutetaan aina joko ammatinvalinnallisin perustein tai sen vuoksi, että työnhakija palaa työmarkkinoille pitkän työttömyyden jälkeen. Työkokeilusopimus voidaan tehdä kanssamme 2-6 kuukauden ajaksi. Työaika työkokeilussa on sama kuin palkkatukityössä: 5 h/pv, 25 h/vk. Terveydellisin perustein TE-toimisto saattaa hyväksyä myös nelipäiväisen työkokeiluviikon.

Työkokeiluun osallistuva saa työttömyysetuuden (esimerkiksi työmarkkinatuki) lisäksi 9 euron verottoman kulukorvauksen läsnäolopäiviltä. Löydät lisää tietoa työkokeilusta TE-toimiston sivuilta: https://www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/kaytannot_ja_saannokset/index.html

 

Lisäksi maksamme kaikille arkiavustajille bussikortin aina kuukauden ajaksi kerrallaan sekä työkokeilussa, että palkkatuetussa työssä oleville.

 

Tarjolla olevat työ- ja työkokeilupaikat vaihtelevat kausittain. Aina kannattaa kysyä ajankohtaista tilannetta.

Turussa

Koululaisten iltapäivätoiminnan ohjaajana
Arkiavustajana
Toimitilahuoltajana
Toimistotyöntekijänä

Salossa

Arkiavustajana
Toimistotyöntekijänä

Oletko kiinnostunut? Käy täyttämässä hakemus ja olemme sinuun yhteydesä.

Teemme lisäksi yhteistyötä esimerkiksi hoiva- ja puhdistuspalvelualan yritysten kanssa. Osa meillä työskentelevistä kerho-ohjaajista hakeutuu alan oppilaitoksiin opiskelemaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa tai hoiva-avustajan opintoja.

Marttojen työelämäpalveluiden työpaikat on kohdistettu pääasiassa vähintään 2 vuotta työttömänä olleille (henkilöille, joilla on oikeus 100 % yhdistysten palkkatukeen). Jos olet turkulainen, selvitä myös valmiiksi, kuinka monta päivää sinulle on maksettu työmarkkinatukea. Huomaathan, että määrärahat ovat jaossa yleensä ainoastaan alkuvuodesta. Palkkatukimäärärahat vuodelle 2019 ovat parhaillaan haettavana! 

Jaa sivu